Νέο Opel ADAM

Τι κι αν είμαι γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω τρέλα με τα αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, έχω προτίμηση και σε εταιρία αυτοκινήτων, η οποία με το πέρασμα των χρόνων μας εντυπωσιάζει, και αναφέρομαι στην Opel. Μετά τα Opel ASTRA και Opel CORSA, πριν λίγες μέρες λάνσαρε στην αγορά ένα νέο μικρό και σπορ αυτοκίνητο, το Opel ADAM.

Κομψό και στιλάτο  το νέο Opel ADAM ήρθε να κλέψει τις καρδιές και τα βλέμματα μας, εκφράζοντας το προσωπικό στυλ του κάθε οδηγού. Και αυτός ήταν ο σκοπός της εταιρίας. Να βγάλει στην αγορά ένα νέο αυτοκίνητο, στο οποίο ο καταναλωτής θα μπορεί να επιλέξει τους δικούς του προσωπικούς χρωματισμούς, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητά του, επιλέγοντας μια από τις τρεις του εκδόσεις: Jam, Glam και Slam. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ο νέος ανταγωνιστής του FIAT 500. Είναι ιδανικό για την πόλη, αφού το μήκος του φτάνει μόλις τα 3,70 μέτρα, ενώ το πλάτος του τα 1,72 μέτρα. Στο εσωτερικό του φιλοξενούνται μέχρι τέσσερα άτομα.

Όσον αφορά τον κινητήρα του, το ADAM θα διατίθεται με δύο μοτέρ βενζίνης χωρητικότητας 1,2 και 1,4 λίτρων που αποδίδουν 70 και 100 ίππους αντίστοιχα και συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων και σύστημα start & stop.

Το λογότυπο του αυτοκινήτου βρίσκεται στο άκρο του διακοσμητικού του παραθύρου στην πίσω κολόνα, ενισχύοντας στη μοναδικότητά του. Στη μπροστινή μάσκα, το Adam φέρει τη νέα μπάρα σχήματος φτερού με ανάγλυφο το έμβλημα Opel, όπως λανσαρίστηκε με τη νέα σειρά Astra. Όπως και στο Astra GTC, έτσι και σε αυτό, στα πλαϊνά τμήματα υπάρχουν σχεδιαστικά στοιχεία, όπως είναι η λεπίδα στην πόρτα και το χαρακτηριστικό κύμα γύρω από τις λαβές των θυρών. Οι προβολείς έχουν φώτα ημέρας σχήματος φτερού (DRL), ενώ για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή, τόσο οι προβολείς όσο και τα πίσω φώτα διατίθενται με προηγμένη τεχνολογία LED για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η τιμή του με κινητήρα 1,4 λίτρων και τον βασικό εξοπλισμό, ξεκινάει από τα 12.969 ευρώ με όφελος απόσυρσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Valentino “Vale” Rossi είναι ο νέος πρεσβευτής μάρκας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πόλης στην Ιταλία.

Τι λέτε, πάμε να το κάνουμε ένα Test Drive;

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;