Α. Σαμαράς | Όχι άλλα μέτρα, στοίχημα η καταπολέμηση της ανεργίας

ΣαμαράςΣτην Πολιτική Επιτροπή τοποθετήθηκε για τα συμβαίνοντα στη χώρα ο Α. Σαμαράς. «Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας», είπε με έμφαση ο πρωθυπουργός. «Τους τελευταίους οκτώ μήνες σηκώνουμε το βάρος της ανόρθωσης της χώρας… Βγήκαμε απ’ την εντατική, δεν βγήκαμε τελείως από το νοσοκομείο. Πρέπει να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί, ανακούφιση στα χαμηλότερα στρώματα», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

 Ο Α. Σαμαράς τόνισε ότι η χώρα για να βγει από την κρίση πρέπει να καταπολεμήσει την ανεργία, ενώ επιτέθηκε σε όσους δεν αντιλαμβάνονται ότι πατριωτισμός και δημοκρατία πάνε μαζί, υπονοώντας και εξισώνοντας σύμφωνα με το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή, κόμματα που για την ηγεσία της ΝΔ υπερτονίζουν το ένα και υποβαθμίζουν παντελώς το έτερο εκ των δύο απαραίτητων κατά Σαμαρά στοιχείων για την επιβίωση και άνθηση μιας κοινωνίας.  Επίσης, για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν υπάρχει άποψη που να μην την έχουν πει.

 «Σήμερα η πατρίδα μας δίνει μία μάχη, δίνουμε μία μάχη για να ξεπεράσει ο τόπος την κρίση χωρίς προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες. Δίνουμε την μάχη με οιωνούς αίσιους, θα βγούμε από την κρίση και θα δώσουμε αισιοδοξία και χαμόγελο στα νέα παιδιά… Τηρήσαμε δύο βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κρατήσαμε την χώρα στο ευρώ και πετύχαμε αλλαγή της δανειακής σύμβασης μειώνοντας το χρέος ενώ πετύχαμε και επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής. Πετύχαμε την μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους που έχει γίνει. Παράλληλα αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό και ενισχύσαμε την ενότητα στο εσωτερικό»,  είπε αναλυτικότερα ο Α. Σαμαράς.

Στο μεταξύ, σε άλλες του παρεμβάσεις ο Α. Σαμαράς τόνισε ότι πρωτοσέλιδα όπως αυτό του UNFOLLOW που τον εμφανίζουν τραυματισμένο δεν τον πτοούν και δεν τον τρομοκρατούν, ενώ σε τοποθέτησή του για τις νέες επιχειρήσεις έδειξε τη διάθεσή του να βρεθεί τρόπος ώστε είτε να επιστρέφεται άμεσα το οφειλόμενο ποσό επιστροφής φόρου στις επιχειρήσεις είτε να καταβάλλεται με τόκο. Χορτάστε κόσμε ευχολόγιο δηλαδή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;