Σχέδιο Αθηνά | Η κινητοποίηση του ΤΕΙ Πύργου

DSC_0327_

Φωτογραφικό υλικό από τη μαζικότατη και δυναμικότατη κινητοποίηση του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Πύργου στην Αρχαία Ολυμπία, ενάντια στο σχέδιο “ΑΘΗΝΑ”

Οι τουρίστες συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας και ενημερώθηκαν με μοίρασμα 3000 φυλλαδίων, στα αγγλικά, για το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ” και τις καταστροφικές αλλαγές που επιφέρει στον ακαδημαϊκό χάρτη της Ελλάδας. Ως Σύλλογος Σπουδαστών απαιτούμε να τελειώσουμε αυτό που σπουδάζουμε. Με αρχεία Power Point, κανένας δε μπορεί να σχεδιάζει το μέλλον μας. Το Υπουργείο Παιδείας συγχωνεύει και καταργεί τμήματα και σχολές των ΤΕΙ της χώρας, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα, χωρίς κανένα ακαδημαϊκό κριτήριο. Βάζουν την πνευματική κεφαλή της χώρας στην γκιλοτίνα των δανειστών και του μνημονίου. Πίσω από τα νούμερα του Υπουργείου Παιδείας, υπάρχουν ανθρώπινες ψυχές, νέοι άνθρωποι, το μέλλον αυτού του τόπου. Το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ” μας στερεί το δικαίωμα στην Παιδεία, αφού αρκετοί από εμάς, θα αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε τις Σπουδές μας.

Τα νέα προγράμματα σπουδών, καθώς και η αλλαγή-συγχώνευση-κατάργηση του εκπαιδευτικού αντικειμένου που επιλέξαμε να σπουδάσουμε, θα οδηγήσουν το 80% των Σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου στην εγκατάλειψη των σπουδών τους, αφού δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα εκπαιδευτικά καρκινώματα που δημιουργούνται από το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ”.

Οι Σπουδαστές του ΤΕΙ Πύργου, είναι αλληλέγγυοι σε κάθε Σπουδαστή και Σπουδάστρια που αγωνίζεται ενάντια στο σχέδιο “ΑΘΗΝΑ”. Καλούμε σε μαζικό πανελλαδικό Αγώνα με μπροστάρη το Σπουδαστή ενάντια στον παραλογισμό του σχεδίου “ΑΘΗΝΑ”. Να μας βρουν απέναντι τους.

Το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ”, να μείνει στα χαρτιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;