΄Ηλιος και το σαββατοκύριακο; (1-3/3)

5030304781_a40ae75459_z

Καλό μήνα να έχουμε κι ευτυχώς με πολύ καλό καιρό τον υποδεχόμαστε!

Σήμερα ήλιος κι ωραίος καιρός για βόλτα! Από αύριο το μεσημέρι όμως ο καιρός αλλάζει από τα δυτικά και μας φέρνει κακοκαιρία για την Κυριακή.

Σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου θα έχουμε σε όλη τη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα είναι λίγο ανεβασμένη στη διάρκεια της μέρας.

Στην Αττική σήμερα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμοί, ενώ στη Θεσσαλονίκη επίσης αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 2 με 3 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Αύριο, Σάββατο, από τα Δυτικά θα αρχίσουν βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν, ενώ θα έχουμε καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Έτσι, την Κυριακή θα έχουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα κεντρικά και νότια θα είναι τοπικά ισχυρές. Στα ορεινά θα έχουμε και χιόνια.

Το Σάββατο θα έχουμε νοτιάδες που θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ την Κυριακή θα γίνουν Ανατολικοί -Βορειοανατολικοί και στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία για το Σάββατο λίγο ανεβασμένη αλλά την Κυριακή θα σημειώσει πτώση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;