4+1 λόγοι που αγαπάμε την Άνοιξη!

Το παραπάνω τραγούδι είναι πλέον ύμνος κάθε φορά που μπαίνει η Άνοιξη ή που ακούμε τη λέξη Άνοιξη πιάνουμε τον εαυτό μας να το σιγοψιθυρίζει γι’ αυτό βρήκε τη θέση του στο σημερινό post και μη με βρίσετε πολύ αν το έχετε δει αναρτημένο στο Facebook 1254 φορές σήμερα. Ανεχτείτε άλλη μία!

Η Άνοιξη λοιπόν είναι αγαπημένη εποχή. Φέρνει μία εφορία, ένα συναίσθημα πιο ανάλαφρο, χρώμα, ήλιο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Την αγαπάμε όμως πιο πολύ από το χειμώνα που έφυγε γιατί:

1. anoixi1

Γεμίζει η φύση με λουλούδια πολλών ειδών, διαφορετικών χρωμάτων και μυρωδιών. Κόψτε μερικά, βάλτε τα σε ένα βάζο σε εμφανή χώρο στο σπίτι σας έτσι ώστε να τα βλέπετε συνέχεια και να σας ανεβαίνει το κέφι. Σε μένα πιάνει… Σε σάς;

2.

anoixi2

Έρχονται οι Απόκριες. Δεν πέφτουν πάντα μέσα στην Άνοιξη αλλά φέτος ταιριάζει. Σε λίγες μέρες να ντυθούμε μασκαράδες και θα χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης. Είμαστε για τα καρναβάλια και γουστάρουμε!

3. anoixi3

Βάφουμε αυγά. Με λίγα λόγια η Άνοιξη συμπεριλαμβάνει το Πάσχα. Για πολλούς σημαίνει άδεια από τη δουλειά, διακοπές, φαγητό, οικογένεια.

4.

anoixi4

Βόλτα σε καταπράσινα μονοπάτια. Είναι η ιδανική εποχή να κάνετε βόλτες καθώς δεν έχει ούτε ιδιαίτερο κρύο, ούτε ζέστη που καίει. Επίσης τα πάντα γύρω είναι ολάνθιστα και μοσχοβολούν. Τι καλύτερο από λίγο οξυγόνο. Το έχουμε ανάγκη μέτά από όλο το καυσαέριο που εισπνέουμε καθημερινά.

5.  anoixi6

Το σημαντικότερο, το καλύτερο, το σπουδαιότερο, το φανταστικότερο όλων. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι. Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε… Το καλοκαίρι θεωρητικά μπορεί να είναι τρεις μήνες μακριά αλλά τα μπάνια αρχίζουν από το Μάιο, αν μας κάνει το χατίρι ο καιρός.

Απολαύστε την!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;