Sexy and Famous | Leonardo DiCaprio

Με αφορμή το “Django Unchained” (που δεν το έχω δει ακόμη αλλά σκοπεύω) σκέφτηκα να γράψω κι εγώ κάτι για τον ηθοποιό που πολλές αγάπησαν μέσα από το “Titanic” και πολλοί βιάστηκαν να κρίνουν με χαρακτηρισμούς του τύπου «Τι να το κάνεις, χάλια παίζει κι αυτός, θα εξαφανιστεί… Και μάλλον είναι gay». Να ‘μαστε τώρα δεκαπέντε χρόνια μετά και ο Leonardo DiCaprio μας αποδεικνύει σε κάθε του ρόλο πόσο καλός ηθοποιός είναι, ενώ στην ερωτική του ζωή το ένα μοντέλο διαδέχεται το άλλο.

Ο Leo γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1974, από μητέρα Γερμανίδα και πατέρα μισό Ιταλό, μισό Γερμανό. Το όνομά του εμπνεύστηκε η έγκυος τότε μητέρα του, όταν, ατενίζοντας ένα πίνακα του Leonardo da Vinci σε μουσείο στην Ιταλία, ο Leonardo κλότσησε μέσα στην κοιλιά της.

Ο DiCaprio λάτρευε από μικρός τις ταινίες και οι προτάσεις για συμμετοχές σε διαφημίσεις και σήριαλ δεν άργησαν να έρθουν. Το ταλέντο του όμως φάνηκε στον κινηματογράφο, σε ταινίες όπως το “What’s Eating Gilbert Grape” ή το “The Basketball Diaries”. Στο “Romeo + Juliet” οι κοπελίτσες άρχισαν να ουρλιάζουν και μετά ήρθε ο Τιτανικός και η τρέλα εξαπλώθηκε!

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Leonardo έκανε μία στροφή στην καριέρα του, επιλέγοντας ρόλους όχι και τόσο αναμενόμενους για ένα νέο ακόμη ηθοποιό. Τα “Gangs of New York”, “The Aviator”, “Shutter Island”, “Inception”, “J. Edgar” και ακόμη περισσότερο το πρόσφατο “Django Unchained” αποδεικνύουν πως δε φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του και αποτελούν ένα μικρό δείγμα του τι μπορεί να κάνει.

Ο DiCaprio μπορεί να μην είναι sexy με την κλασική έννοια της λέξης αλλά σίγουρα τραβάει τις γυναίκες με το σαγηνευτικό βλέμμα και το αιώνια baby face του που παραδόξως ταιριάζει ακόμη και σε ρόλο μοχθηρού γαιοκτήμονα!

Εσείς τι λέτε, συμφωνείτε ή να πάρουμε και τη γνώμη της Gisele;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;