One Direction |

Το official Red Nose Day single των One Direction “One Way Or Another (Teenage Kicks)” αναμένεται να είναι το Biggest Ever Comic Relief track παγκοσμίως.

Τις τελευταίες δύο μέρες το single ανέβηκε στο No.1 του iTunes σε 63 χώρες παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένου την Αγγλία, την Αμερική, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αργεντινή, την Ελλάδα, την Σιγκαπούρη, την Αίγυπτο και την Νέα Ζηλανδία!

Ο Kevin Cahill, διευθύνων σύμβουλος της Comic Relief, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσε να ζητήσουμε καλύτερη μπάντα να ηχογραφήσει το επίσημο Red Nose Day single για την 25η επέτειό μας. Είναι εντυπωσιακό και η πρώτη φορά που έχουμε ένα τεράστιο παγκόσμιο hit single για την Comic Relief day. Η αφοσίωσή τους και η εργατικότητά τους αγγίζει όλο τον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι η συνεισφορά τους θα είναι μεγάλη και θα κάνει πραγματική διαφορά».

Η μεγαλύτερη pop μπάντα στον κόσμο, οι One Direction, συνεργάζονται με την Comic Relief, για να ηχογραφήσουν το επίσημο φιλανθρωπικό τραγούδι του 2013 Red Nose Day, δημιουργώντας την δική τους μοναδική διασκευή στο κλασσικό track των Blondie “One Way Or Another(Teenage Kicks)”.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η μπάντα επισκέφθηκε την Αφρική για να δουν από μόνοι τους γιατί υπήρχε τόσο ανάγκη για χρήματα καθώς επίσης για να γίνουν μάρτυρες από πρώτο χέρι για την φανταστική δουλειά που κάνει το Comic Relief.

Το 2013 σηματοδοτεί την 25η επέτειο της Red Nose Day, το εξαμηνιαίο γεγονός της φιλανθρωπικής οργάνωσης Comic Relief. Αρχικά ξεκίνησε στο BBC1 την ημέρα των Χριστουγέννων του 1985, η ιδέα για το Comic Relief ήταν να κάνει το κοινό να χαμογελάσει με ειδικά σκίτσα ενώ ταυτόχρονα θα συγκέντρωναν χρήματα για τις τότε πολύπαθες οικογένειες στην Αιθιοπία. Πολύ καιρό πριν δημιουργηθεί η Red Nose Day, ο φιλανθρωπικός τηλεμαραθώνιος που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της κωμωδίας του Ηνωμένου Βασιλείου διασκεδάζοντας τον κόσμο κάνοντας έρανο – την πρώτη Red Nose Day το 1988 μαζεύτηκε το εκπληκτικό πόσο των £15 εκατομμυρίων.

Από τότε, το Comic Relief έχει συγκεντρώσει πάνω από £600 εκατομμύρια μέχρι σήμερα για αυτούς που έχουν ανάγκη στην Αφρική και την Αγγλία, με την Red Nose Day να γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά events στο Βρετανικό ημερολόγιο. Φέτος πραγματοποιείται την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.

Χάρις στη γενναιοδωρία του το βρετανικού κοινού από το 1988 πάνω από £600 εκατομμύρια λίρες έχει μαζευτεί μέσω των 13 Red Nose Days. Τα χρήματα έχουν βοηθήσει να αλλάξει η ζωή σε ολόκληρη την Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Red Nose Day, έγινε φέτος την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013. Οι One Direction δεν θα λάβουν καθόλου χρήματα από τις πωλήσεις για αυτό το charity single.

Δ.Τ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;