Ο παλιόκαιρος... (19/2)

Χάλασε πάλι ο καιρός! Από νωρίς σήμερα βρέχει και μάλιστα, προβλέπονται για τη συνέχεια της ημέρας και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια.

Επίσης, χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής, χώρας ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αλλά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ χιονοπτώσεις κατά τόπους πιο πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά, αλλά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στις Κυκλάδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;