Κοινοβουλευτικός «σκυλοκαβγάς» Άδωνι – Κασιδιάρη - Νάκου

«Τρελό» και «καραγκιόζη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη. Η αντίδραση Κασιδιάρη προήλθε από αναφορά από το βήμα της Βουλής του κ. Γεωργιάδη ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν εμφανίζονται στα κανάλια.

«Να ξέρει ο κόσμος. Στην τηλεόραση σας προσκαλούν και δεν πηγαίνετε. Αφήστε λοιπόν τις καταγγελίες περί ΕΣΡ», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, με αποτέλεσμα να του αντιτείνει «είσαι τρελός και καραγκιόζης» ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τον κ. Νάκο που ασκούσε καθήκοντα προέδρου στη συνεδρίαση να του πει «σιγά μην πάρεις το λόγο με αυτές τις εκφράσεις», απαντώντας αρνητικά σε σχετικό αίτημα του εκπροσώπου της Χ.Α.

«Στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο… ε βέβαια αφού όλοι είστε παλτά», ήταν η ανταπάντηση Κασιδιάρη, για να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον κ. Νάκο που έκλεισε τον καβγά λέγοντας ότι «απειλές δεν δέχομαι κ. Κασιδιάρη, απειλές εκεί που ξέρετε, δεν θα παίρνεις αυτό το ύφος σε μένα». «Επικοινωνείτε με το περιβάλλον», ήταν μια άλλη επωδός του Αθ. Νάκου προς τον κ. Κασιδιάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;