Πέσιμο μελών της Χρυσής Αυγής στους Γιατρούς του Κόσμου!

Αποδοκιμασία και προσπάθεια τρομοκράτησης στην οργάνωση Γιατροί του Κόσμου επεφύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στο πολυϊατρείο του Περάματος, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, Τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν χθες στην περιοχή του Περάματος λόγω πορείας, κι όπως ανέφερε ο κ. Κανάκης οι Γιατροί του Κόσμου δέχθηκαν προσπάθεια τρομακράτησής τους, όταν χρυσαυγίτες στάθηκαν απειλητικά έξω από το πολυϊατρείο και για κάποια λεπτά φώναζαν συνθήματά τους της οργάνωσής τους.

Ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου με δηλώσεις του στο tvxs υποστήριξε ότι είναι η πρώτη φορά που τα πολυϊατρεία αλλά και οι ίδιοι δέχονται τέτοια ευθεία επίθεση από την Χρυσή Αυγή. «Δεν ήμασταν καν στον δρόμο τους. Έχουμε θορυβηθεί από αυτό και φοβόμαστε για το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον», τόνισε ο κ. Κανάκης. Σημειωτέων ότι οι ασθενείς αντέδρασαν άμεσα θεωρώντας απαράδεκτη τη στάση των μελών της Χ.Α.

Από την πλευρά του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε θέση για το περιστατικό τονίζοντας ότι «Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό στα ελληνικά χρονιά, αφού οι χρυσαυγίτες επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους γιατρούς με στόχο να φύγει από τη γειτονιά μια πολύτιμη δομή περίθαλψης. Έκαναν δηλαδή ό,τι δεν τολμούν να κάνουν οι αντίπαλες πλευρές στους πολέμους. Θα το επαναλάβουμε: Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι το Άουσβιτς και η επιβολή του τρόμου αποτελεί την κεντρική πολιτική ατζέντα. Απέναντι σε αυτόν τον ναζιστικό εσμό, δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή. Απαιτείται πολιτική απομόνωση τους κι ενεργοποίηση επιτέλους των οργάνων της πολιτείας για να μπει φραγμός στη συνεχή εγκληματική δραστηριότητα τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
0'
46 - 37
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;