ΤΕΙ Σερρών | Έτσι μπαίνουν τα γκολ! (βίντεο και δηλώσεις προέδρου)

«Πολύ μεγάλη ήταν η βοήθεια του Κωστή Καραμανλή. Του ζήτησα με προσωπικές επαφές και μας έκλεισε ραντεβού με υπηρεσιακούς παράγοντες το οποίο βοήθησε πάρα πολύ γιατί όταν πηγαίνεις συστημένος σε ακούν πολύ περισσότερο». Αυτή ήταν η δημόσια παρέμβαση επινικίων του προέδρου του ΤΕΙ Σερρών Δ. Πασχαλούδη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για την παραμονή και ενδυνάμωση του Ιδρύματος στην πόλη καταγωγής της οικογένειας Καραμανλή, ενώ ανέφερε κι άλλους παράγοντες που μαζί με την καλή εικόνα του ΤΕΙ βοήθησαν όπως υποστήριξε στην επιτυχή διεκπεραίωση της υπόθεσης .

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών αναφέρεται στον εξάδελφο του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και για του Αχιλλέα Καραμανλή μικρότερου αδερφό του θείου και πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος κατά τη μαρτυρία του τον συνέστησε σε παράγοντες με επιρροή, πράγμα που κατά την εκτίμησή του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική θετική κατάληξη για την τύχη του εν λόγω ΤΕΙ στο σχέδιο «Αθηνά». Σε χαρακτηριστικές του δηλώσεις για το θέμα, σημειώνει το «κλειδί» της επιτυχίας ήταν ότι το επίπεδο του ιδρύματος είναι αρκετά υψηλό, οι πολύ καλές υποδομές του ΤΕΙ και, η βοήθεια που είχε από τοπικούς παράγοντες.

Στο σχέδιο «Αθηνά» το ΤΕΙ Σερρών, προβλέπεται να συγχωνευτεί με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε ένα ενιαίο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με δέκα τμήματα να διακόπτουν τη λειτουργία τους από τη Θεσσαλονίκη και να μεταφέρονται τα οκτώ από αυτά στις Σέρρες και τα δύο στη Φλώρινα. Αυτό υπολογίζεται ότι σημαίνει μετακίνηση περίπου δέκα χιλιάδων φοιτητών, εκατό εκπαιδευτικών και πενήντα διοικητικών υπαλλήλων.

Από παλιότερα ο κ. Πασχαλούδης, θεωρούσε ότι φοιτητές φέρνουν ζεστό χρήμα και ότι άλλη επένδυση σαν και αυτή δεν υπάρχει (δείτε το κάτωθι βίντεο). «Έτσι μπαίνει το γκολ», διδάσκει με τον τρόπο του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;