Salero | Πάμε για φαγητό στα Εξάρχεια!

Αν με ρωτούσαν ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό, χωρίς δεύτερη σκέψη θα απαντούσα κολοκυθόσουπα βελουτέ! Και το ιδανικό μέρος για να την απολαύσετε, είναι το Salero στα Εξάρχεια! 

Υπέροχη δυνατή γεύση γλυκιάς κολοκύθας, με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ξεροψημένα αρωματικά κρουτόν και λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Θεϊκός συνδυασμός! Ότι πρέπει για τις κρύες μέρες. Σερβίρεται σε δυο μεγέθη, είτε σε μικρό πιάτο (3,50 ευρώ) για να ξεκινήσετε το γεύμα σας, είτε σε μεγάλο πιάτο, για κυρίως (6,50 ευρώ).

Στο Salero μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά πιάτα της ισπανικής κουζίνας και γενικότερα της μεσογειακής κουζίνας. Αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι το χοιρινό κότσι με πατάτες φούρνου (12,90 ευρώ) και τη χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα από κόκκινο κρασί και δεντρολίβανο (10,90 ευρώ). Φοβερές γεύσεις! Επίσης, στην αρχή σερβίρουν πεντανόστιμα ολόφρεσκα ψωμάκια, με συνοδευτικές ελίτσες και μια υπέροχη σως.  Στο τέλος πάντοτε κερνάνε λικέρ μαστίχας! 

Τώρα στα μείον, δε θα σας πρότεινα με τίποτα να καθίσετε αν δείτε πως το εστιατόριο έχει πάρα πολύ κόσμο. Προτιμήστε να το επισκεφθείτε μια ημέρα που τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, για να απολαύσετε άνετα και ήρεμα το φαγητό σας, χωρίς πολλή φασαρία…και σίγουρα με καλύτερη εξυπηρέτηση, η οποία έχει ένα μικρό προβληματάκι. 

Όσον αφορά το χώρο, είναι αρκετά ζεστός με έντονα χρώματα στους τοίχους, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με όμορφους πίνακες ζωγραφικής. Διαθέτει και αυλή/ αίθριο για τους καπνιστές, καθώς το κάπνισμα απαγορεύεται εντός του χώρου του εστιατορίου.

Tip1: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε από τα γλυκά το υπέροχο cheesecake με γλυκό του κουταλιού και το brownie με κρέμα καπουτσίνο, σως καραμέλα και παγωτό σοκολάτα!

Tip2: Καθημερινά το salero προσφέρει μεσημεριανό πλήρες μενού στα 12.90 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει σαλάτα ή σούπα, κυρίως πιάτο και ένα ποτό. Πολύ καλό value for money!

Ετυμηγορία: Από τα αγαπημένα μου! Να πάτε για τις υπέροχες σούπες και το χοιρινό κότσι!

Κουζίνα: ισπανική/ μεσογειακή
Τιμές: 10-15 ευρώ το άτομο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;