4 + 1 λόγοι που η απόσταση βοηθάει τη σχέση!

Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει ως αιτία χωρισμού την απόσταση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται από τις κυριότερες αιτίες που θα φέρουν το χωρισμό. Ωστόσο, εμείς σήμερα θα το παίξουμε αισιόδοξοι και θα υπερασπιστούμε την απόσταση, τη χιλιομετρική τουλάχιστον γιατί για την νοερή σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, ότι μπορεί να λειτουργήσει θετικά για μία σχέση:

1. Δεν βαριέσαι τον άλλο τόσο εύκολα. Αν τον βλέπεις καθημερινά, ίσως αρχίσεις να βαριέσαι τη φάση της σχέσης ή εκείνον.

2. Δε φθείρεται η σχέση λόγω της καθημερινής τριβής. Αν δεν είστε κοντά είναι πιο δύσκολο να τσακωθείτε, να λογομαχήσετε και αποφεύγονται όλες αυτές οι εντάσεις που κάνουν τη σχέση να διαλύεται.

3. Έχετε την ευκαιρία να σας λείπει ο άλλος. Η χαρά όταν τον βλέπετε μετά από καιρό είναι πολύ μεγάλη. Η επιθυμία να τον δείτε καθώς και η προσμονή κρατάει τον έρωτα σε εγρήγορση.

4. Αν θέλετε να κάνετε καμιά κουτσουκέλα (ντρέπομαι που το λέω), μπορείτε να το κρύψετε πιο εύκολα καθώς έχετε όλο το χρόνο να σκαρφιστείτε το ψέμα που θα πείτε είτε να  σκεφτείτε καλά τι έχετε κάνει και να το μετανιώσετε. Έχετε χρόνο να αντιδράσετε όπως θέλετε. Αλλά μην το κάνετε! Είναι κακό πράγμα το κέρατο!

5. Το σεξ της επανόδου είναι πολύ έντονο, σαν να πρόκειται για την πρώτη φορά. Βγάζετε όλη σας την αναμονή και το πάθος που τόσο καιρό στερηθήκατε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1