Τσοχατζόπουλος | Με θέλουν «Ιφιγένεια» για την κατάσταση που δημιουργήσαμε όλοι!

Στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του «Αυτοψία» στον Alpha μίλησε μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού ο πρώην ισχυρός υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και προηγούμενα και εκείνων του Α. Παπανδρέου. «Η εικόνα του πολιτικού κόσμου είναι τραγική. Ο κόσμος θέλει να βλέπει να γίνονται πράγματα ενάντια στους πολιτικούς, ενάντια σε όλες αυτές τις καταστάσεις… Οι προφυλακίσεις δεν προσφέρουν οτιδήποτε θετικό στις υποθέσεις που μας απασχολούν», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ακόμα, ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως χρησιμοποιείται «ως Ιφιγένεια που την πέταξαν στο Κολοσσαίο», το οποίο δημιουργήθηκε από το πολιτικό σύστημα συνολικά, ενώ σε ό,τι αφορά τις συνθήκες κράτησης των VIP δήλωσε: « πτέρυγα VIP είναι καλαμπούρι. Είναι ψευδέστατο. Μέσα έχει κάθε καρυδιάς καρύδι, υπάρχουν μέσα πάνω από 65-70 άτομα που διαβιώνουν όλοι μαζί».

Σημειωτέων ότι οι μήνες περνούν χωρίς ο Α. Τσοχατζόπουλος να έχει οδηγηθεί σε δίκη, με αποτέλεσμα αν παρέλθει το 18μηνο από την αρχική ημέρα κράτησής του θα πρέπει να του επιτραπεί να εξέλθει από τις φυλακές μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;