6 λόγοι που οι γυναίκες αγαπάνε τα

Τα “κακά” αγόρια όπως τα αποκαλούμε εμείς οι γυναίκες, τα “δεν μου καίγεται καρφάκι”, τα λιγάκι αληταριό (ελπίζω να έγινα σαφής) είναι πόλος έλξης για αρκετές γυναίκες. Σήμερα θα μάθουμε γιατί αυτοί οι τύποι είναι τόσο ελκυστικοί στο γυναικείο φύλο. Κορίτσια περιμένουμε τη γνώμη σας, αγόρια αν θέλετε κρατήστε σημειώσεις!

1. Βγαίνει στις γυναίκες ένα ένστικτο και μία επιθυμία, αν και εμείς θα το αποκαλούσαμε ψευδαίσθηση ότι μπορούν να τους “διορθώσουν”, να τους φέρουν με άλλα λόγια στον ίσιο δρόμο. Είναι σαν να προσπαθούν να εξημερώσουν ένα άγριο θηρίο και αυτό αποτελεί πρόκληση.

2. Ο νόμος ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Όταν η γυναίκα είναι πιο low profile τότε ένας άνδρας με πιο έντονη προσωπικότητα συμπληρώνει όλα όσα της λείπουν. Βρίσκει τον εαυτό της σε έναν άνθρωπο που είναι όλα όσα εκείνη δεν είναι.

3. Είναι απίστευτα σέξι! Φυσικά και τα “καλά” παιδιά μπορεί να είναι όμορφα και σέξι αλλά τα “κακά” βγάζουν ένα σεξαπίλ διαφορετικό.

4. Οι γυναίκες νιώθουν ασφάλεια. Βλέπουν αυτούς τους τύπους σαν τους υπερήρωες που θα έρθουν ανά πάσα στιγμή και θα τις σώσουν αν κινδυνέψουν και θα είναι έτοιμοι να ρίξουν μπουνιές για πάρτη τους.

5. Αγαπούν το μυστήριο που επικρατεί στο μυαλό τους. Συνήθως οι τύποι οι πιο μάτσο δε μιλάνε πολύ και βάζουν, χωρίς να το θέλουν τις περισσότερες φορές, τις γυναίκες στη διαδικασία να κάνουν εικασίες για το τι μπορεί να σκέφτονται.

6. Είναι πιο δύσκολο να τους κατακτήσουν! Υπάρχει κυνήγι και παιχνίδι και αυτό τις εξιτάρει! Είναι κάτι σαν τρόπαιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;