Τι σκέφτονται τα δύο φύλα μετά το σεξ!

Η αλήθεια είναι πως για τους άνδρες δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρη για το τι σκέφτονται καθώς στο μυαλό τους δεν υπάρχει πρόσβαση (αν και καμιά φορά θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτονται) και εδώ που τα λέμε ούτε για τις γυναίκες μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρη γιατί κι εμείς καμιά φορά βαράμε κάτι αψυχολόγητες κινήσεις και ξαφνιαζόμαστε οι ίδιες με τον εαυτό μας.

Ωστόσο, τα πράγματα που πάνω κάτω σκεφτόμαστε μετά το σεξ είναι ψιλοστάνταρ ή τουλάχιστον θα μπορούσαν να ισχύουν. Ας υποθέσουμε ότι χωρίζουμε το σεξ σε δύο κατηγορίες, στο one night stand και σε αυτό με την κοπέλα ή το αγόρι σας.

Όσον αφορά στην πρώτη κατηγορία ένας άνδρας μετά από το one night stand ίσως μπει στη διαδικασία να σκεφτεί αν θα περάσει τη νύχτα μαζί με την κοπέλα ενώ εκείνη κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό της και θα ρωτάει “γιατί το έκανε“. Επίσης, η κοπέλα θα σκεφτεί αν θα την πάρει τηλέφωνο την επόμενη ημέρα και πως θα το πει στις φίλες της ενώ εκείνος ήδη έχει σκεφτεί ένα παραφουσκωμένο story να διηγηθεί στην ανδροπαρέα του. Αν και οι δύο ήταν μεθυσμένοι κατά τη διάρκεια της φάσης ίσως αναρωτηθούν αν είχαν πάρει προφυλάξεις ωστόσο το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ψάξουν στο χώρο για τεκμήρια.

Στην κατηγορία “κάνω σεξ με το αγόρι ή το κορίτσι μου” οι σκέψεις είναι λίγο πιο βαθυστόχαστες! Οι άνδρες ίσως αναρωτιούνται αν το απόλαυσε η κοπέλα τους ή αν έκαναν κάτι κατά τη διάρκεια που ίσως την προσέβαλε. Επίσης, όταν η σχέση βρίσκεται σε αρχικά στάδια ίσως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σκέφτονται αν ξεπέρασαν το μέτρο καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να τους περάσει ο/η άλλος/η για μανιακούς με το σεξ ή το αντίθετο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;