10 λόγοι που το γυναικείο στήθος είναι ... υπέροχο!

Αφού αναλύσαμε γιατί το ανδρικό μόριο είναι φοβερό (για να μην πω το αγαπάμε και φανεί πρόστυχο), σειρά έχει το γυναικείο στήθος… ένα post που εξυμνεί τις γυναίκες και είναι αφιερωμένο στους άνδρες!

Σκεφτήκαμε λοιπόν (κανένας πληθυντικός, μόνη μου το σκέφτηκα γιατί αν ρώταγα τους άνδρες της παρέας το κείμενο θα ήταν ακατάλληλο ακόμα και για ενηλίκους) τους 10 λόγους που το γυναικείο στήθος είναι υπέροχο! Διαλύστε τα συννεφάκια που έχετε φτιάξει πάνω από το κεφάλι σας αγόρια και ξεκινάμε:

1. Το γυναικείο στήθος προσφέρει τσάμπα φαγητό στα μωρά. Και όταν λέμε μωρά εννοούμε κάτω των 2 χρόνων, μην κάνετε χαρούλες, δεν κάνει για τον Espresso σας το γάλα αυτό!

2. Το σουτιέν είναι ένας τέλειος αποθηκευτικός χώρος. Κρύβετε εκεί από χρήματα μέχρι σημαντικά έγγραφα. Κάντο όπως η γιαγιά σου λοιπόν!

3. Είναι ένα παιχνίδι για τα αγόρια γιατί όπως και να το κάνουμε είναι κι αυτά μεγάλα μωρά!

4. Αν τα πετάξεις λίγο έξω και πας σε μία συνέντευξη για δουλειά, τη θέση την έχεις στο τσεπάκι σου (ή στο σουτιέν σου!) αν φυσικά το αφεντικό είναι άνδρας ή λεσβία!

5. Αν ξυπνήσεις το πρωί και αντικρίσεις ένα τεράστιο σπυρί στη μούρη τότε εύκολα μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον από το πρόσωπο στο στήθος σου, δείχνοντας λίγο παραπάνω δέρμα, απ’ ότι συνήθως.

6. Στήθος έχουν και οι άντρες αλλά who cares πραγματικά. Των γυναικών είναι πολύ πιο εντυπωσιακό και όλοι ασχολούνται με αυτό!

7. Το γυναικείο στήθος έχει τη δύναμη να ελέγχει τους άνδρες… αρκούν μόνο μερικές κινήσεις…

8. Γυρνάς από τη δουλειά σου ταλαιπωρημένος και κουρασμένος. Θέλεις κάπου να ακουμπήσεις και να ξεκουραστείς. Βλέπεις τη δικιά σου στον καναπέ. Βρίσκεις χώρο και κουρνιάζεις στο στήθος της. Δεν είναι φοβερό μαξιλάρι;

9. Αν είναι μεγάλα, όρθια και στητά, εκτός από το γεγονός ότι είσαι τυχερός που βρήκες τέτοια γυναίκα να προσέχεις γιατί αν πέσεις πάνω τους κατά λάθος μπορεί να σε εξουδετερώσουν. Για τη γυναίκα ίσως είναι ένα όπλο.

10. Το γυναικείο στήθος όταν δεν είναι σε κοινή θέα μπορεί να εξάψει τη φαντασία των ανδρών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;