Sex | Ξέρουμε πως το κάνουν στις 50 αποχρώσεις του Γκρι!

Φυσικά και ξέρουμε γιατί όπως θα έχετε καταλάβει είμαστε fans των “50 αποχρώσεων του γκρι“. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να αρχίζω να κοκκινίζω που ξέρω αλλά δεν είναι για μας οι σεμνοτυφίες και το καλό που σας θέλω ούτε και για εσάς.

Το χαρακτηριστικότερο όλων και αυτό που σόκαρε ή έκανε την πρωτοτυπία (μπορείτε να το εκλάβετε όπως θέλετε) ήταν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Christian Grey και το δωμάτιο ψυχαγωγίας του, που είμαι σίγουρη ότι πολλοί άνδρες θα ήθελαν να είχαν στο σπίτι τους. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή καθώς αν και για αλλού μας πήγαινε ο πρωταγωνιστής η Anastasia Steele είχε άλλα σχέδια για την πάρτη του.

1. Σεξ βανίλια: Όχι δεν τρώνε, ούτε αλείφονται με παγωτό βανίλια κατά τη διάρκεια (αν και θα μπορούσε!) ωστόσο έτσι είχε βαφτίσει ο Mr. Grey τις ρομαντικούρες, τα φιλάκια, τα κεράκια, τα λουλουδάκια και τον έρωτα γενικότερα!

 2. BDSM (bondage dominance submission masochism): με απλά λόγια είναι ότι υπάρχει στο δωμάτιο ψυχαγωγίας του Christian Grey. Με μία λέξη σαδομαζοχισμός… μαστίγια, σεξ κρεμασμένη από το ταβάνι (δε ξέρω πως γίνεται, μη με ρωτάτε!) χειροπέδες και πλήρης καθυπόταξη στον παρτενέρ, τύπου αφέντη!

3. Σεξ στο μπάνιο: Οι δύο ήρωες το έκαναν συνέχεια. Γεμίστε την μπανιέρα με νερό και κάντε τα δικά σας! Αν πάλι δε σας αρέσει η υγρή φάση, αρχίστε στην μπανιέρα και συνεχίστε στο κρεβάτι!

4. Στο ασανσέρ: Για κάποιο λόγο η Anastasia όποτε βρισκόταν στο ασανσέρ με τον Γκρέυ ερεθιζόταν κάργα. Βασικά και μια ματιά να της έριχνε εκείνη γινόταν μούσκεμα. Αν όμως έχετε θέμα με το ασανσέρ και τους κλειστούς χώρους το πιθανότερο είναι να μην πιάσει σε εσάς.

5. Στο αυτοκίνητο: Μία φορά συνέβη στο τελευταίο βιβλίο. Είναι λίγο άβολο αλλά η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη κυρίως λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεστε σε κοινή θέα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας δει κάποιος!

6. Στοματικό σεξ: Για την Άνα στο βιβλίο ήταν κάτι πρωτόγνωρο, όπως και το σεξ καθώς δεν το είχε ξανακάνει με κανέναν άλλο. Θέλει κυρίως τεχνική και παιχνίδια με τη γλώσσα. Αυτό. Τα υπόλοιπα ανακαλύψτε τα μόνες σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;