ΠΑ. ΜΑΚ. | Εργαστήρια Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας - Ιανουάριος 2013

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προσκαλεί τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και αποφοίτους του Πανεπιστημίου στα Εργαστήρια Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας για τον μήνα Ιανουάριο του 2013, που διοργανώνει.

Τίτλοι εργαστηρίων

  • «Με ποιους τρόπους μαθαίνουμε; Αναγνωρίζοντας το δικό μου τρόπο μάθησης για να ενισχύσω την επαγγελματική μου ανάπτυξη»
  • «Αξιοποιώντας τα Social Media στην αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση του LinkedIn»

Πλάνο εργαστηρίων

ΠΑ. ΜΑΚ. | Εργαστήρια Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας - Ιανουάριος 2013

Καθώς στο 2ο εργαστήριο, μετά την ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του LinkedIn, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, με την συνδρομή των εισηγητών, να διαμορφώσουν/τροποποιήσουν το προφίλ τους στο LinkedIn, κρίνεται αναγκαία η εκ των προτέρων δημιουργία λογαριασμού στο LinkedIn και συμπλήρωση βασικών στοιχείων του προφίλ. Επίσης, θα ήταν σκόπιμο για τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή).

Για να συμμετέχετε, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλετε στο counsel@uom.gr.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;