Miles Kane |

Αμέσως μετά τον ερχομό του νέου έτους, ο Miles Kane κυκλοφορεί το φανταστικό νέο single “Give Up”, στις 24 Φεβρουαρίου από την Columbia Records.

 Τα αναμφισβήτητα δυναμικά riffs του “Give Up” μαζί με τα δυναμικά φωνητικά και τις κιθάρες παραπέμπουν σε μια νέα ‘βαρύτερη’ πλευρά του Βρετανικού Rock n Roll. Το τραγούδι, όπου έγραψε ο Kid Harpoon και την παραγωγή έκανε ο Ian Broudie (The Zutons, Echo and the Bunnymen), θα περιλαμβάνεται στο πολύ-αναμενόμενο δεύτερο album του Miles, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και είναι η συνέχεια του πολύ-επιτυχημένου debut του ‘Colour of the Trap’.

Το 4-track EP θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στο iTunes στις 24 Φεβρουαρίου και το 7ιντσο θα είναι διαθέσιμο την επόμενη μέρα.

EP Tracklisting:
1. ‘Give Up’
2. ‘Woman’s Touch’
3. ‘The Competition’
4. ‘Give Up’ (Video)

 7″ Tracklisting:

A. ‘Give Up’
B. ‘The Competition’

Ο Miles δήλωσε «Ήθελα την ενέργεια και την θετικότητα την οποία αισθάνθηκα τους τελευταίους 18 μήνες να αντικατοπτρίζονται στο νέο album – να είναι αισιόδοξο και ενθαρρυντικό και για μένα είναι αυτό ακριβώς που κάνει το “Give Up”. Δεν προκαλεί χάος».

Ο Miles Kanes και η εξαιρετική μπάντα του – ο drummer Jay Sharrock, ο κιθαρίστας George Moran, ο μπασίστας Phillip Anderson και ο Ben Parsons που παίζει keyboard- θα περιοδεύσουν τον Φεβρουάριο στα πλαίσια της NME Awards Tour.

Δ.Τ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;