Neolaia’s Fav | Τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας το 2013!

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μπει στη διαδικασία να πούμε ή απλά να σκεφτούμε τι θέλουμε να αλλάξουμε στη ζωή μας κάθε φορά που φεύγει μία χρονιά και έρχεται η επόμενη! Αρκετές φορές συνοδεύεται και από χαρακτηρισμούς για την περσινή χρονιά του τύπου “να φύγει και να μη ξανάρθει” και άλλους που δεν μπορώ να τους γράψω.

Καλή χρονιά και ελπίζουμε οι στόχοι σας να επιτευχθούν!

Γιώργος Γκριτζάλας

Στην πραγματικότητα, δε θα αλλάξει τίποτα, τουλάχιστον όχι με τη θέλησή μου! Το σίγουρο είναι πως έτσι όπως είναι τα πράγματα οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες, σαν κάποιος να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Αυτό που ελπίζω, είναι να μη χάσει κανείς μας την όρεξή του και το κουράγιο του και τα καλύτερα θα έρθουν σίγουρα. Πρέπει δηλαδή, γιατί δεν υπάρχει “αλλιώς”.

Γιώργος Τσαλίκης

1. Θα συνεχίσω να διαβάζω για πτυχίο και αγγλικά (αποτελεί αλλαγή αυτό, γιατί παλιά σταματούσα)

2. Θα υπόσχομαι λιγότερα.

3. Θα μειώσω το αλκοόλ και το κάπνισμα.

4. Θα κάνω σίγουρα 2 ταξίδια στο εξωτερικό και 3 βδομάδες διακοπές σε νησί (ακόμα και αν χρειαστεί να πουλήσω το netbook μου)

Τερέζα Λίτσα

Δεν έχω χειρότερο από να πρέπει να μιλήσω για το μέλλον. Ακόμα κι αν πρόκειται για την αυριανή μέρα. Έτσι, δε μπορώ να πω πώς θα είναι το νέο έτος, αλλά τουλάχιστον μπορώ να κάνω τις απαραίτητες ευχές. Πέρα των γνωστών, υγεία, ευτυχία, λεφτά, έρωτες, εύχομαι πάνω από όλα να είμαστε ΚΑΛΑ, με όλες τις σημασίες της λέξης. Μπορεί να μην έρθουν όπως τα θέλουμε, μπορεί να έρθουν και καλύτερα, αλλά πάνω απ’ όλα να φροντίζουμε να βλέπουμε τη θετική οψη του νομίσματος!:)

Στέλλα Γεωργίου

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αρχίζω τα ίδια, αφού έχω σκάσει από το φαγητό και οτιδήποτε σοκολατοειδές κυκλοφορεί λέω αρχίζω δίαιτα και γυμναστήριο από την πρώτη της καινούριας χρονιάς λες κι αν αρχίσω πιο πριν ή πιο μετά δε θα πετύχει και φυσικά δεν το κάνω ποτέ! Γενικά το ’12 ήταν μία ψιλοαδιάφορη χρονιά, ούτε κρύο ούτε ζέστη!

Ίρινα Δεφαράνου

Κάθε χρόνο το new year’s resolution μου είναι ολόιδιο με του προηγούμενου χρόνου και αυτό έχει καταντήσει πλέον γραφικό. Οπότε με το που μπει το 2013 οι ημέρες της αφθονίας μου τελειώνουν…

Θα χάσω αυτά τα κιλά που θέλω να χάσω από πρόπερσι, θα σταματήσω να ψωνίζω πράγματα που δεν χρειάζομαι (πόσο ψέμα….), θα προσέχω περισσότερο το αμάξι μου, θα πηγαίνω πιο συχνά θέατρο, θα μάθω κινέζικα και θα μετακομίσω σε μονοκατοικία με αυλή γιατί κουράστηκα με τις πολυκατοικίες και τους γείτονες που όλο παράπονα έχουνε…

Αυτάάάάάάάάάάάάά, και ελπίζω αφού το 2012 μου φέρθηκε τόσο ωραία, να’ναι και το ’13 έτσι γλυκούλι για να τα πάμε καλά!

Αλέξης Μαυραγάνης

Νέα χρονιά… 2013… Τουλάχιστον έχουν καλή κατάληξη τα δύο τελευταία ψηφία! Ας ελπίσουμε, λοιπόν, να είναι μια πιο εύρωστη χρονιά από κάθε άποψη και για όλους,παρά το προδιαγραφόμενο πνιγηρό τοπίο και για να ξεφεύγουμε λίγο να είναι και μια καλύτερη παναθηναϊκή χρονιά! Προσωπικά, λόγω της γενικότερης ρευστότητας, δεν ξέρω κι εγώ τι μου επιφυλάσσει το ’13, αλλά ελπίζω να υπάρχει και για εμένα, όπως και για όλους μας, υγεία, δημιουργική εργασία και, πάντα το δυσκολότερο και το πιο πολυπόθητο, ευτυχία!

Μαρίτα Λαμπίδη

Για τον καινούργιο χρόνο…ετοιμάζω ταξίδι, στα μεγάλα νησιά… του μυαλού και του χάρτη μου… όχι βέβαια μοναχά για πάρτη μου!

Δεν αστειεύομαι, αυτή τη φορά θα το κάνω, όχι απλά το ταξίδι, αλλά την «εγκατάσταση» της ζωής μου, της δουλειάς μου, της συντροφιάς μου σε ένα μεγάλο νησί με απέραντο ήλιο, απέραντη θάλασσα και απέραντο χώρο για ανέμελα όνειρα… Δεν λέω ποιο θα είναι αυτό το νησί! Μπορεί να μην έχω αποφασίσει και εγώ η ίδια ακόμα! Ας έχει και μια ευχάριστη έκπληξη το 2013!

Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη

Όλοι υποθέτω γνωρίζετε το παλιό ρητό (και παλιορητό )«Όπως πάει η Πρωτοχρονιά, έτσι θα σου πάει και όλη η χρονιά». Προσωπικά πιστεύω πως αν ίσχυε, θα είχα ζήσει τουλάχιστον 15 άθλια χρόνια. Γιατί είναι καιρός τώρα που αυτή η μέρα δεν μου κάθεται. Για αρχή λοιπόν, θα ήθελα ο καινούργιος χρόνος να μου φέρει μία ωραία πρώτη μέρα! Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να πάρω επιτέλους το πτυχίο μου και να περάσω τα επόμενα Χριστούγεννα χωρίς να αγχώνομαι που δεν έχω διαβάσει τίποτα. (Ας αγχωθώ για το μεταπτυχιακό, έστω…) Υγεία και αγάπη είναι βέβαια τα κλασικά και πάντα απαραίτητα. Τώρα τι τελικά θα αλλάξει στη ζωή μου με τον καινούργιο χρόνο, μάλλον δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα. Ελπίζουμε όμως πάντα για το καλύτερο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;