MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων οργανώνει από το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2012 2013 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο:

ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων μερικής φοίτησης (part time).

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικής (poftnons και απευθύνεται σε στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πτυχιούχων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων και άλλων Τμημάτων ΑΕΙ ms ημεδαπή5 και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων Tns αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Φοίτηση

Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώμα TOS Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στο γνωστικό αντικείμενο: Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων .

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται μετά από φοίτηση διάρκειας έξι (6) εξαμήνων. Για την απόκτηση του ΜΔΕ απαιτείται εντατική παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε 15 μαθήματα κορμού και επιλογής, καθώς και η εκπόνηση ατομικής μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Τα μαθήματα κατά κανόνα απαιτούν, πέρα από την υπο χρεωτική παρακολούθηση, αυτενέργεια των φοιτητών με συμμετοχή σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας και εκπόνηση εργασιών.

Διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί με την Υ.Α. 138956 Β7 8 11 2012 ΦΕΚ 3168 BV29 11 2012 και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 3685 2008,4009 2011,4025 2011 και 4076 2012. Υποβολή Υποψηφιοτήτων

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013 (με σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων: Γραμματεία Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (Γεωργίου Σεφέρη 2 Tax. Κωδ. 30100), ώρες για πληροφορίες 11:00 13:00, τηλ. 26410 74108, 26410 74109.

Η πλήρης αίτηση περιλαμβάνει τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο, χορηγούμενο από τη Γραμματεία και από το διαδίκτυο. Σημασία έχει εκτός από τη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων, η συμπλήρωση του πεδίου στο οποίο ο υποψήφιος εξηγεί τους λόγους για tous οποίους επέλεξε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.
2. Επικυρωμένο αντίγραφο διπλώμα τος πτυχίου .
3. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας .
4. Βεβαίωση ισοτιμίας πτυχίου από ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) γ.α όσους προέρχονται από Ιδρύματα του εξωτερικού.
5. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
6. Δύο εμπιστευτικές (σφραγισμένες από τον συντάκτη τους) συστατικές επιστολές το σχετικό έντυπο που χορηγείται από το διαδίκτυο είναι υποβοηθητικό αλλά όχι δεσμευτικό.
7. Επικυρωμένο αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητος.
8. Τέσσερις έγχρωμες φωτογραφίες.

Επίσης θα συνεκτιμηθεί η επάρκεια γνώσης αγγλικής γλώσσας και πιστοποιητικά γνώσης αγγλικής γλώσσας όπως για παράδειγμα Proficiency, TOEFL tecore 250 computer baseti) ή IELTS tecore 6), πρόσφατα αποκτηθέντα (μέχρι και προ διετίας) από σπουδές ή αποδεδειγμένη εργασία σε αγγλόφωνη χώρα και λοιπά, καθώς επίσης και η πιστοποιημένη γνώση άλλων ξένων γλωσσών, GMAT, GRE κ,λπ. Τα δικαιολογητικά αυτά πρέπει να κατατεθούν πρωτότυπα ή σε επικυρωμένα αντίγραφα.

Πρόσθετες πληροφορίες καθώς και τα απαιτούμενα έντυπα παρέχονται στην ανωτέρω διεύθυνση και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.deapt. uwg.gr

Επιλογή

Ο αριθμός των εισακτέων για το Ακαδημαϊκό Ετος 2012 2013 στο ΠΜΣ ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων μερικής φοίτησης ορίζεται κατά ανώτατο σε 40 άτομα. Η επιλογή των φοιτητών γίνεται από Τριμελή Επιτροπή Επιλογής του ΠΜΣ που απαρτίζεται από μόνιμα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, η εισήγηση της οποίας επικυρώνεται από τη Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων.

Για την επιλογή των ενδιαφερομένων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών θα ληφθούν υπόψη μεταξύ άλλων, ο βαθμός συνάφειας του γνωστικού αντικειμένου των προπτυχιακών ή και μεταπτυχιακών σπουδών του υποψηφίου, ο βαθμός πτυχίου (όπως πιστοποιείται από την αναλυτική βαθμολογία), η γνώση της αγγλικής γλώσσας, η κατοχή ECDL, Key CERT, οι τυχόν υποτροφίες ή άλλες διακρίσεις και η ενδεχομένη επαγγελματική εμπειρία. Από τους υποψήφιους που θα ξεχωρίσουν κατά τη διαδικασία αξιολόγηση5 των δικαιολογητικών, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη η οποία θα συνεκτιμηθεί στην τελική επιλογή. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων. Τα αποτελέσματα της επιλογής θα γνωστοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.

Τα μαθήματα του Ακαδημαϊκού Ετους 2012 2013 αρχίζουν τον Φεβρουάριο του 2013. Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και οι δαπάνες του καλύπτονται από τα δίδακτρα των φοιτητών. Το κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε 3.000 ευρώ. Οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν τα δίδακτρα του εκάστοτε εξαμήνου πριν την έναρξή του.

Αγρίνιο, Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Με Τιμή
Ο Διευθυντής του ΜΒΑ
Βασίλειος Φίλιος Καθηγητής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;