Neolaia's Fav | Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μας!

Τα Χριστούγεννα για άλλους είναι μαγικά και ονειρεμένα για άλλους πάλι καταθλιπτικά και μοναχικά… Εμάς εδώ στο Neolaia σε γενικές γραμμές μας αρέσουν!

Γιώργος Γκριτζάλας – Αυτά που δεν έχουν έρθει ακόμα! 

Ορίστε, αυτές είναι ερωτήσεις. Ένα Neolaia’s Fav που σε κάνει να νιώθεις 100 χρονών και να προσπαθείς να θυμηθείς παλιές γιορτές. Νομίζω πως στις γιορτές το έχω τερματίσει στα cliche, οπότε δεν έχω να μοιραστώ κάτι του στυλ “χιονοπόλεμος στο χωριό του Άη Βασίλη”, ή “χριστουγεννιάτικα μπάνια σε θάλασσα στην Αυστραλία”. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι και το παρατηρώ, σαν καλό δεν ακούγεται; Ας μας ρωτήσει ξανά σε 10 χρόνια το neolaia που δε θα υπάρχει κρίση… :p

Γιώργος Τσαλίκης – Τα “Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο” χωρίς το Λονδίνο! 

Είναι δύσκολο να επιλέξω ποια είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα  γιατί κάθε φορά, υπάρχει η ίδια εορταστική ρουτίνα, που κάνει τα Χριστούγεννα υπέροχα. Πώς επιλέγεις άραγε το πιο υπέροχο ανάμεσα σε υπέροχα;

Δύσκολη επιλογή, για αυτό θα διαλέξω απλά, τα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα του 2010. Τα πέρασα στο Άμστερνταμ/Βερολίνο με τους φίλους μου. Δεν μπορώ όμως να περιγράψω το γιατί ήταν μία από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου, καθώς ότι συμβαίνει στις διακοπές μένει στις διακοπές.

Πάντα τέτοια.

Τερέζα Λίτσα – Αυτά που γίνεσαι σπιτόγατος! 

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη χρονιά να θυμάμαιαλλά συνδέω όλα τα Χριστούγεννα με οικογενειακές στιγμές, τραπέζια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ανταλλαγή δώρων και φυσικά επιτραπέζια παιχνίδια και χαρτιά. Α, και μην ξεχάσω τη Βανδή και το “Μόνος στο σπίτι” στην τηλεόραση. Με διαφορά η αγαπημένη μου γιορτή του χρόνου!

Στέλλα Γεωργίου – Οι μέρες πριν από τα Χριστούγεννα! 

Νομίζω πως δεν έχω κάποια αγαπημένα Χριστούγεννα και η μέρα σαν μέρα δε μου λέει και κάτι, πέρα από το ότι μαζευόμαστε όλοι και τρώμε, πίνουμε και παίζουμε χαρτιά! Πιο πολύ μου αρέσουν οι μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και η προσμονή, που όλα γύρω είναι στολισμένα, το δέντρο και φυσικά που είναι το σπίτι τίγκα στα σοκολατάκια!

Γιάννης Καπογιάννης – Τα λευκά Χριστούγεννα! 

Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου τα έχω περάσει μικρός στην Ελάτη, χιονισμένο τοπίο παίζοντας monopoly και χαρτιά με την οικογένεια μου και τους αγαπημένους μου φίλους. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Ίρινα Δεφαράνου – Τα Χριστούγεννα στο χωριό! 

Χμμμ… Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα τα έχω περάσει μικρή (δημοτικό νομίζω..) στο χωριό μου με τη μαμά μου και τη γιαγιά μου να μαγειρεύουν και να μυρίζει όλο το σπίτι από τα φαγητά και τα μελομακάρονα και μπροστά στο τζάκι εγώ με τον αδερφό μου και το μπαμπά μου να φτιάχνουμε τις ράγες για να στήσουμε τρενάκι!!! Πλάκα πλάκα, θα πάρω να στήσω τρενάκι φέτος… Το αποφάσισα!!! Καλές γιορτές!!!

Αλέξης Μαυραγάνης – Τα “next year” Χριστούγεννα! 

Επειδή δεν είμαι κι ο μεγαλύτερος fan της συγκεκριμένης γιορτής, εναποθέτω κάθε φορά στην επόμενη χρονιά τα καλύτερα Χριστούγεννα με την ελπίδα να βρω κάποια στιγμή έναν ενδιαφέροντα εναλλακτικό τρόπο εορτασμού τους. Κάτι σε έναν τόνο σαν το Merry Christmas των Cure…

Μαρίτα Λαμπίδη – Τα “βγαλμένα από παραμύθι” Χριστούγεννα!

Όταν ήμουν μικρή, 3-4 χρονών… Τότε, που το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα στολίδια, τα φωτάκια, τα κάλαντα και τα δώρα είχαν για μένα -και όλα τα παιδιά της ηλικίας μου- μια μαγεία πρωτόγνωρη, τέτοια, που έμοιαζε αληθινή… Τότε, που πιστεύαμε με απόλυτη σιγουριά στο πιο όμορφο παραμύθι του κόσμου… Τότε, που ακούγαμε με αθώα συγκίνηση την ιστορία που έλεγε για το κοριτσάκι με τα σπίρτα και λυπόμασταν που αυτό πεινούσε μέσα στο κρύο… Τότε, που πετούσαμε από τη χαρά μας για το παιχνίδι που μας έφερνε η μαμά και ο μπαμπάς, κι ας μην ήταν πάντα στο πιο μεγάλο και αστραφτερό περιτύλιγμα… Τότε, που, με λίγα λόγια, το γέλιο και το δάκρυ μας έβγαιναν τόσο απλά και αβίαστα…

Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη – Τα κοσμογυρισμένα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι ωραία στην Αθήνα, αν και τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει την αίγλη τους για ευνόητους λόγους και ο στολισμός κάθε άλλο παρά εντυπωσιακός είναι. Έτσι κι εγώ, μπορώ να πω ότι τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα τα πέρασα στο εξωτερικό πριν δύο χρόνια. Ήμουν Erasmus στη Γαλλία και πήρα το Eurostar για να πάω Λονδίνο και να τα γιορτάσω με την αδερφή μου. Είχε πλάκα το πρώτο πολιτισμικό σοκ όπου φτάνεις στο σταθμό και ακούς γαλλικά και αγγλικά μαζί και δεν ξέρεις τι γλώσσα να μιλήσεις και συνειδητοποιείς ότι η Ευρώπη είναι ένα μεγάλο χωριό! – εντάξει, που λέει ο λόγος. Όλοι ήταν σε Christmas mood και έτρεχαν πάνω κάτω για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Είναι λίγο υπερβολή κι αυτός ο καταναλωτισμός του Λονδίνου αλλά, αν μη τι άλλο, οι στολισμένες pub, τα μαγαζιά που ξεχειλίζουν από Christmas spirit και τα γιορτινά τραγουδάκια που ακούγονται παντού ταιριάζουν γάντι με την εποχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
23'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
9'
12 - 9
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;