Έρευνα | Το μέγεθος μετράει για το γυναικείο οργασμό!

Μεταξύ μας τώρα δεν πιστεύει καμία ότι δε μετράει αλλά τι να λέμε μερικές φορές, παρηγοριά στον “άρρωστο”! Σύμφωνα λοιπόν με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το μέγεθος του ανδρικού μορίου είναι σημαντικό όσον αφορά στο γυναικείο οργασμό.

Η έρευνα διεξήχθη ανάμεσα σε 323 γυναίκες, οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα. Συγκεκριμένα τους ζητήθηκε να απαντήσουν αν ήταν πιθανότερο να έρθουν σε οργασμό με ένα μικρότερο ή ένα μεγαλύτερο από τον μέσο όρο πέος (ως μέσος όρος ορίζεται από 14,9 cm έως 15,5 cm).

Οι μισές γυναίκες δήλωσαν πως βιώνουν κολπικό οργασμό ενώ το 60% υποστήριξε πως το μεγάλο μέγεθος δεν κάνει καμία διαφορά. Ωστόσο το 33,8% δήλωσε πως προτιμάει ανδρικό μόριο σε μεγαλύτερο μέγεθος και οι ερευνητές το εξηγούν αυτό λέγοντας πως “ένα μακρύτερο πέος έχει την ικανότητα να διεγείρει ολόκληρο το μήκος του κόλπου”.

Αξίζει να σημειωθεί (το παίζω καλή!) πως το δείγμα της έρευνας ήταν μικρό και δε μπορεί να εξαχθεί συνεπώς ένα γενικευμένο αποτέλεσμα! Υπάρχει ακόμα ελπίδα (;).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;