ΠΑ.ΜΑ.Κ. | Διατμηματικό Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά συστήματα

Ανακοινώνεται ότι, για την εισαγωγή στο νέο κύκλο σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ως νέα καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων-δικαιολογητικών, ορίζεται η 21η Ιανουαρίου 2013.

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο δικτυακός τόπος σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των μεταπτυχιακών φοιτητών, των υποψηφίων φοιτητών, των επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και γενικότερα κάθε ενδιαφερόμενου για συνεργασία, ενσωματώνοντας παράλληλα σημαντικό βαθμό αλληλεπίδρασης μέσω social media.

Το Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα λειτουργεί από το 1996 και σκοπός του είναι η ειδίκευση των πτυχιούχων του στις εφαρμογές των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Οικονομία, Κοινωνία, Εκπαίδευση, Οργάνωση, Διοίκηση, Λογιστική και Χρηματοοικονομική και στην ανάπτυξη της έρευνας στους συναφείς τομείς.

Η εκπόνηση μεταπτυχιακών σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα αποτελεί έναν συνδυασμό γνώσεων και δεξιοτήτων σε τεχνολογικά και οικονομικά-επιχειρηματικά θέματα, παρέχοντας έτσι στους αποφοίτους του ένα από τα πλέον ισχυρά εφόδια για την επαγγελματική, ερευνητική και ακαδημαϊκή τους εξέλιξη στο σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

Ευελπιστούμε η περιήγησή σας στον δικτυακό μας τόπο να είναι ευχάριστη και λειτουργική. Παράλληλα, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο Facebook (http://www.facebook.com/misuom), το blog μας (http://misuom.blogspot.gr), καθώς και να μας ακολουθείτε στο Twitter (@mis_uom).

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση ή πρόταση για συνεργασία, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του προγράμματος είναι στη διάθεσή σας.

Αναστάσιος Α. Οικονομίδης, Καθηγητής
Πρόεδρος Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;