Προτροπές σε παρανομία της ΔΕΗ για το Χαράτσι από Στουρνάρα - επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ

Με προσωπική του επιστολή προς τη ΔΕΗ ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας, ενημερώνει ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την της μη εφαρμογής της δικαστικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο έκρινε παράνομη την είσπραξη του λεγόμενου “χαρατσιού” μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Όπως είναι φυσικό η προτροπή του κ. Στουρνάρα προς τη ΔΕΗ εξοργίζει ευρύτατο τμήμα καταναλωτών και Ελλήνων πολιτών, αφού ουσιαστικά καλεί έναν άλλον πυλώνα του δημοσίου τομέα να παρανομήσει για χάρη του.

Η επιστολή προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜεξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στηλιτεύοντας την κίνηση του ΥΠ.ΟΙΚ:

«Η απαράδεκτη παρέμβαση του κ. Στουρνάρα στο θέμα της είσπραξης του “χαρατσιού” από τη ΔΕΗ αποδεικνύει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν  σταματά πουθενά. Ούτε σε δικαστικές αποφάσεις, ούτε σε νόμους. Θα επιχειρήσει να τα “κάνει όλα”, προκειμένου να εξοντώσει οικονομικά τον κόσμο της εργασίας ώστε να τον ρίξει εξαθλιωμένο στα δίχτυα της άγριας εκμετάλλευσης και του μαύρου εργασιακού μεσαίωνα.

Απέναντί του, όμως, θα βρει το κίνημα των πολιτών που θα επιβάλλει την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και την κατάργηση όλων των αντισυνταγματικών, άδικων και βάρβαρων χαρατσιών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;