Γιακουμάτος | Μεταρρυθμίσεις ή ανεξαρτητοποίηση!‏

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος θέτει διορία μερκών μηνών στον Πρωθυπουργό, συγκεκριμένα μέχρι το Πάσχα, για να αλλάξει την εικόνα στη χώρα με τις κινήσεις του, διαφορετικά θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος Βουλευτής. Αυτά υποστήριξε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και της Πόπης Τσαπανίδου “Τώρα”, ζητώντας άμεση προώθηση των μεταρρυθμίσεων για τις οποίες έχει δεσμευθεί η τρικομματική κυβερνητική πλειοψηφία και χρήμα στην αγορά για μην καταλήξει και το τρίτο μνημόνιο σε “μνημόσυνο”, όπως τα προηγούμενα δύο.

Ο Βουλευτής της ΝΔ, μεταξύ άλλων, είπε σχετικά με το τι πρέπει να γίνει μέχρι το Πάσχα για να παραμείνει στο πλευρό της κυβέρνησης:”Αν δεν διοχετευθούν τα 11 δισ. που έχει υποσχεθεί ο κ. Σαμαράς για την αγορά, δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα… Αν δεν πέσουν τα χρήματα στην αγορά και δεν επιστραφούν τα χρήματα στους ιδιώτες με παράλληλη πάταξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος, η κυβέρνηση πρέπει να πέσει. Τα δύο μνημόνια έγιναν μνημόσυνα”!

Για το φορολογικό ο κ. Γιακουμάτος έκανε γνωστό ότι μάλλον θα το υπερψηφίσει, αφού πρώτα το μελετήσει προσεκτικά. Προφανώς για να μην γίνει… Χρυσοχοίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;