Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ο Δ. Γιαννακόπουλος!

Κάνοντας λόγο για προδοσία, ο Δ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, που όλοι νομίζαμε ότι θα αναφερθεί στο θέμα Μπατίστ.

Αντί αυτού, δήλωσε:

«Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω σήμερα. Όταν αποφάσισαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι να φύγουν ψάξαμε αγοραστές. Αποφάσισα να βγω μπροστά σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα. Σήμερα πήρα την πραγματική οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ και δεν είναι αυτή που ήταν όταν παρέλαβα την ομάδα.

Πολλοί ρωτάνε γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλούς μισθούς. Μπορώ να ανεχτώ πολλά πράγματα όμως δεν μπορώ να δεχτώ την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα

Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο..

Οι μετοχές της ΚΑΕ είναι στη διάθεση όποιου θέλει να τις αποκτήσει διαφορετικά αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Στον Ερασιτέχνη», είπε δακρυσμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Πολλοί από εσάς μου κάνατε πόλεμο, μου χρεώνατε πολλά πράγματα όμως εγώ προτίμησα να μην μιλήσω και να εκθέσω την οικογένειά μου. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις. Αποδείξεις, όχι ενδείξεις. Λυπάμαι που λέω κάτι τέτοιο. Δεν έχω την δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες. Ηθελα να κρατήσω ψηλά τον Παναθηναϊκό”.

Και αποχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
37'
0 - 0
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
2'
54 - 53
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;