Στ. Παναγούλης | Διορισμένος από τον πρωταίτιο της χούντας ο Βορίδης!

O Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης με δήλωση του μετά τις αντεγκλήσεις της ΝΔ με τη Νεολαία του ΣΥΝ υπενθυμίζει ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Μάκης Βορίδης, είχε διοριστεί από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ως Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το Νίκο Μιχαλολιάκο. Με αυτό τον τρόπο καλεί το κυβερνών κόμμα να σταματήσει τη δημαγωγία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν προκληθεί ο ίδιος και ο πολιτικός τους χώρος περαιτέρω θα επανέλθει με αναλυτικότερη τοποθέτηση,

Αναλυτικά η δήλωση:

«Να σταματήσει να δημαγωγεί η Νέα Δημοκρατία γιατί το 1984, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης διορίστηκε από τον έγκλειστο δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού Γενικός Γραμματέας της Χουντικής Νεολαίας ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το σημερινό Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1990!

Τον Μάιο του 1985, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κρατώντας τσεκούρι μαζί με άλλους τραμπούκους απειλούσε δημοκρατικούς πολίτες και έσπαγε βιτρίνες. Να που βρίσκεται η ακροδεξιά! Στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά και εις ανώτερα. Αυτά προς το παρόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;