Κλείσιμο για τους FT Γερμανίας

Το τελευταίο της φύλλο έβγαλε σήμερα η γερμανική εφημερίδα Financial Times Deutschland κι έκανε και ένα λογοπαίγνιο με το όνομά της αλλάζοντάς το σε Final Times Deutschland. Στο πρωτοσέλιδο της μαύρο φόντο και τίτλο “Επιτέλους στα μαύρα”.

Η εν λόγω εφημερίδα αν και ποτέ δεν είχε κέρδος, είχε γίνει γνωστή για την ποιότητα της δημοσιογραφίας της στα 12 χρόνια της κυκλοφορίας της. Ο εκδοτικός οίκος Gruner & Jahr, με έδρα το Ανόβερο, ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα ότι θα προχωρήσει στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, γεγονός που θα οδηγήσει στην απώλεια περίπου 300 θέσεων εργασίας. Οι εργαζόμενοι στους Financial Times Deutschland σχεδιάζουν σήμερα να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στα γραφεία της εφημερίδας στο Αμβούργο.

Ο ιταλός πρώην υπουργός Οικονομικών Τζουζέπε Γουαρίνο, 90 ετών, κατέφυγε σε συνέντευξή του αυτή την εβδομάδα στο μαύρο χιούμορ για να αποφύγει να απαντήσει σε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις ενός δημοσιογράφου της εφημερίδας, αναφερόμενος στο επικείμενο κλείσιμό της.

Η κυκλοφορία των εφημερίδων στη Γερμανία υφίσταται μείωση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας IVW, που ελέγχει τη διανομή διαφημίσεων στη χώρα, φαίνεται ότι οι συνολικές πωλήσεις των εφημερίδων έχουν μειωθεί κατά 3,4% το τρίτο τετράμηνο του έτους σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;