ΑΜΘ Mobile | Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσ/νίκης στο Android κινητό σου

Εφαρμογή «ΑΜΘ Mobile» δημιούργησε το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και μάλιστα είναι το πρώτο ελληνικό μουσείο, το οποίο υπάρχει στο στο Google Play Store.

Μέχρι στιγμής το application είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές Android ενώ αναμένεται και η iOS έκδοση του. Η εφαρμογή διαθέτει σημαντικά εκθέματα καθώς και χρηστικές πληροφορίες για τους επισκέπτες που αφορούν στις ώρες λειτουργίας και στη διάθεση εισιτηρίων. Επίσης, υπάρχουν οδηγίες μέσω GPS για την πρόσβαση στο μουσείο.

Το application αναπτύχθηκε από φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστεί στις 13 Δεκεμβρίου στο χώρο του μουσείου.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την Αρχαία Μακεδονία με την εφαρμογή ΑΜΘ Mobile!

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης γίνεται το πρώτο μουσείο της Ελλάδας που αποκτά παρουσία στο Google Play Store.

Η εφαρμογή εστιάζει στην προβολή των μόνιμων εκθέσεων του μουσείου, καθώς και σε μια επιλογή σημαντικών εκθεμάτων, όπως επίσης και στην ενημέρωση των χρηστών σε θέματα πρόσβασης, εισιτηρίων και ωραρίου λειτουργίας. Με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο μουσείο με την υποστήριξη GPS, τη δυνατότητα απευθείας τηλεφωνικής κλήσης καθώς και την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τους προπτυχιακούς τεταρτοετείς φοιτητές Βαγγέλη Μοτεσνίτσαλη και Στέφανο Όροβα στα πλαίσια της ερευνητικής ομάδας OSWINDS (Operating Systems – Web/INternet Data Sources management) του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπό την εποπτεία της κ. Αθηνάς Βακάλη, αναπληρώτριας καθηγήτριας του τμήματος.

Μπορείτε να το κατεβάσετε στο Android smartphone σας από εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;