Meetmarket στην Τεχνόπολη

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας, μια νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες, ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Πάνω από 130 καλλιτέχνες και πολλές νέες συμμετοχές θα κατακλύσουν την Τεχνόπολη με τις μοναδικές δημιουργίες τους! Όπως πάντα, θα υπάρχει ασταμάτητη μουσική από εγχώριους dj’s για να μας δίνουν τον ρυθμό… και φυσικά, δώρα για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι στο κεντρικό ταμείο! Ελάτε για ένα ξεχωριστό χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο στην πόλη, κάντε τα εορταστικά σας ψώνια, απολαύστε την μουσική, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο, ή απλά, κάντε την βόλτα σας.

The Meet Market
Πότε: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 2012, 13:00 – 23:00
Πού: Τεχνόπολις, Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα, στις Αίθουσες: «Κωστής Παλαμάς», (Κτίριο «Δ10»), «Τάκης Παπατσώνης», (Κτίριο «Δ6») και «Κων/νος Καβάφης», ( Κτίριο «Δ7»)

Το Μeet Μarket  είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη προβολή, τη προώθηση και την υποστήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής και των ανεξάρτητων μικρομεσσαίων επιχειρήσεων. Αποτελείται από μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων και πρόκειται για μια κοινότητα σχεδιαστών, κατασκευαστών, παραγωγών, συλλεκτών και ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων που συνεχώς διευρύνεται. Για ενα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, σε διαφορετικό μέρος, το Μeet Μarket διοργανώνει μια μετακινούμενη αγορά όπου οι συμμετέχοντες μπόρουν να εκθέσουν και να πούλησουν τα προϊοντα και τα αγαθά τους, ενω παράλληλα μια σειρά απο dj’s και μουσικούς παραγωγούς δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα .
Το Μeet Μarket  δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο 2007 από την ανάγκη νέων ανθρώπων να παρουσιάσουν την δουλειά τους με ένα διαφορετικό τρόπο. Είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας για να προβληθεί η δημιουργικότητα των ανθρώπων της πόλης και να ανοίξει καινούρια κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των δημιουργών / εμπόρων  και των επισκεπτών/ καταναλωτών.
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και προτάσεις , χωρίς ταμπέλες και κοινωνικά προφίλ και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους τύπους των ανθρώπων. Δεν έχει μοναδικό προσανατολισμό την κατανάλωση αλλά περισσότερο την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την επαφή με την πόλη. Γι’ αυτό κρατάει ένα νομαδικό χαρακτήρα αναδεικνύοντας διαφορετικούς πολιτισμικούς χώρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;