Διαμαντοπούλου |

Κατά την Άννα Διαμαντοπούλου το αποψινό Eurogroup θα κρίνει την ενότητα όλης της Ευρωζώνης, για αυτό και μετά την επιστροφή της από το Παρίσι,  όπου συμμετείχε στην ετήσια συνεδρίαση του Διοικητικού  Συμβουλίου του “Νotre Europe” το χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι:

“Η συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα, είναι ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα  για την Ευρωζώνη και το μέλλον της Ενοποίησης της Ευρώπης” 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ένας θεσμός που σκοπό έχει το Συλλογικό Ευρωπαϊκό συμφέρον και η Ελληνική Κυβέρνηση που εκπροσωπεί τη χώρα με το μεγαλύτερο και πλέον επείγον πρόβλημα, πρέπει να δράση άμεσα έτσι ώστε να βρεθεί κάποια λύση. Έτσι λοιπόν μέσα από το αποψινό “Eurogroup” πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι δεν υπάρχει δυνατότητα, ούτε  περίπτωση εξόδου οποιασδήποτε χώρας από το ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με αυτά που έχουν συζητηθεί έως τώρα το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο. Η συνέχιση των ημίμετρων, για πολιτικούς και εκλογικούς λόγους, θα καταστήσουν ατελέσφορες τις τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαού. Παράλληλα αξίζει να τονίσουμε ότι έμφαση πρέπει να δοθεί και στην ανάπτυξη, ένας βασικός τομέας ο οποίος μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
0'
39 - 33
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;