ΑΠΘ | Έδειραν καθηγητή γιατί μάζευε σκουπίδια μαζί με φοιτητές

Εκτός ελέγχου είναι σχεδόν η κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς πρωτοφανή σκηνικά βγαίνουν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με μαρτυρία καθηγήτριας στη Θεολογική Σχολή, ομάδα φοιτητών που είχε λάβει την πρωτοβουλία να μαζέψει τα σκουπίδια δέχτηκε επίθεση από άτομα που ανήκουν σε ακραίους πολιτικούς χώρους.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης χτυπήθηκε μια φοιτήτρια καθώς και ένας καθηγητής που έσπευσε να την προστατεύσει.  «Στους αγώνες δε χτυπάμε γυναίκες», είπε στους ταραξίες προτού ένας εξ αυτών τον γρονθοκοπήσει.

 Στη συνέχεια οι ταραξίες πήραν τους σάκους με τα σκουπίδια που είχαν μαζέψει οι φοιτητές με την καθηγήτρια και τα έριξαν τόσο στο εσωτερικό του κτιρίου της Θεολογικής, όσο και στον προαύλιο χώρο, φωνάζοντας πως σημασία έχει η απεργία και η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των απεργών.

Τα παιδιά της Θεολογικής μάζεψαν πάλι τα σκουπίδια καθώς όπως λένε δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής αλλά πρόκειται για μια υγειονομική βόμβα που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία όλων. Και των φοιτητών και των καθηγητών και απεργών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;