Πανεπιστήμιο Κύπρου | Στηρίζει τα ντόπια προϊόντα

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης κάνει εκστρατεία προώθησης των ντόπιων προϊόντων με σύνθημα “Αγοράζω Κυπριακά“. Στόχος είναι σε πρώτη φάση η ενημέρωση και οι ευαισθητοποίηση των φοιτητών του.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

“Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, σε μέρες όπου το ποσοστό της ανεργίας αυξάνεται επικίνδυνα, με πρώτα θύματα τους νέους ανθρώπους – αναπόφευκτα ανάμεσά τους και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου – θα πρέπει ο καθένας από εμάς να κάνει τη δική του προσπάθεια, ώστε να διασωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας.  

Η περίοδος που διανύουμε πρέπει να χαρακτηρίζεται από  κοινωνική αλληλεγγύη και από δράσεις που θα αποσκοπούν στην κοινωνική συνοχή. Για παράδειγμα, αν ο καθένας μας αγόραζε κυπριακά προϊόντα, στην ουσία, θα δημιουργούσε τροχοπέδη στην αύξηση της ανεργίας.  Εάν ο καθένας μας αγοράζει κυπριακά προϊόντα τότε θα μπορούμε να ευελπιστούμε ότι δε θα φτάσουμε στα επίπεδα του άλλου ευρωπαϊκού νότου. Και όταν η αγορά κυπριακών προϊόντων είναι αδύνατη, για διάφορους και ποικίλους λόγους, τότε ας βάλουμε ως προτεραιότητα να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα.  

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, λαμβάνει πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της ανεργίας και συμβάλει έμπρακτα και ενεργά, εγκαινιάζοντας εκστρατεία προώθησης της αγοράς των κυπριακών προϊόντων.

 Με εκτίμηση,

Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, Πρύτανης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;