Έμαθες ποιος δεν σε

Σκοπός του παρακάτω οδηγού είναι να μάθετε με έναν πολύ εύκολο τρόπο ποιος δεν σας ακολουθεί στο Twitter, το Instagram ή ακόμα ποιος σας διέγραψε στο Facebook. Με τις παραπάνω εφαρμογές μπορείς επίσης να διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό σου με καλύτερο τρόπο βλέποντας τι έχει απήχηση και τι όχι.

To Instamate είναι ένα απλό πρόγραμμα για iPhone το οποίο σας επιτρέπει να βλέπεται ποίους χρήστες δεν ακολουθείτε, ποίοι δεν σας ακολουθούν, τους χρήστες που σας έκαναν “like” σε φωτογραφία πρόσφατα και τους χρήστες στους οποίους κάνατε “like”.

Με το “Lost Friends” μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο Instagram με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως με το instamate, χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς του twitter και του facebook. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της εφαρμογής αυτής είναι ότι μπορείτε να δείτε ποίος σας έχει σβήσει από το Facebook.

Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Το “FindUnfollow” είναι μια εφαρμογή καθαρά για τον Twitter λογαριασμό σας με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε όλους του χρήστες είτε σας έκαναν “unfollow” είτε δεν σας ακολουθούν. Βασικό στοιχείο του προγράμματος είναι ότι επιτρέπει μαζική επιλογή των χρηστών που θέλετε να κάνετε “unfollow”.

Το καλύτερο πρόγραμμα και αυτό που σας συνιστώ να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο είναι το “Followers”. Το πρόγραμμα αυτό είναι το καλύτερο για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο Instagram, καθώς σας επιτρέπει να βλέπετε την απήχηση που έχουν η φωτογραφίες σας, τα συνολικά σας “like”, αλλά και τους “ghost followers” δηλαδή τους χρήστες που τους ακολουθείτε και δεν χρησιμοποιούν το Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;