Προγνωστικά Στοιχήματος | Απεργία λέμε...

Καλησπέρα φιλές και φίλοι της στήλης. Τρίτη σήμερα και εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων σε μια ύστατη προσπάθεια «αντίστασης» στα βάναυσα μετρά των Τροϊκανών και του ΔΝΤ, έχουμε και κουπόνι «πλούσιο» με αναμετρήσεις προς στοιχηματισμό για όλα τα γούστα!

Αγώνες για την 4η αγωνιστική του πρώτου γύρου στο Champions League σήμερα και πάμε να δούμε μήπως βγάλουμε κάνα «ψιλό», γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και ώρες… 😉

ΜΙΛΑΝ – ΜΑΛΑΓΑ : 1 Άσσος. η Μίλαν παίζει με την πλάτη στον τοίχο και απόψε είναι η ώρα να κάνει το βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μάλαγα είναι πρώτη στον όμιλο και έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στο θεσμό… Το «μομέντουμ» όμως είναι με τους Ιταλούς καθώς παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα και πιστεύω πως με την βοήθεια της έδρας έστω και δύσκολα θα πάρουν το 3-ποντο.

(ΟΠΑΠ : 1,90 – INTERNET : 1,95 έως 2,10)

ΣΑΛΚΕ – ΑΡΣΕΝΑΛ : Over. Οι γηπεδούχοι έδειξαν τα δόντια τους μέσα στο Λονδίνο και θα κοιτάξουν με όπλο την έδρα αλλά και με φορμαρισμένους τους επιθετικούς της να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να «κλειδώσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όμως η Αρσεναλ είναι επιθετική ομάδα και θα κατέβει για το διπλό με αξιώσεις… Βλέπω ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Καλό το goal/goal (η Αρσεναλ έχει 10 στα 11 goal/goal στη Γερμάνια!) αλλά θα προτιμήσω το over για το 1,65.

(ΟΠΑΠ : 1,65 – INTERNET : 1,70 έως 1,80)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ : 1 ημίχρονο. οι γηπεδούχοι θέλουν να ανασκευάσουν τις εντυπώσεις μετά την ήττα τους στη Γερμανία και νομίζω ότι από τα πρώτα κιόλας λεπτά θα θελήσουν να δείξουν ποιος έχει το «πάνω χέρι»… Φορμαρισμένη η επιθετική γραμμή της ισπανικής ομάδας, θεωρώ ότι θα ψάξει το γρήγορο γκολ που θα την απελευθερώσει. Με βάση την πενιχρή απόδοση του άσσου, το 1,75 για τον άσσο από το ημίχρονο, φαντάζει καλό σημείο.

(ΟΠΑΠ : 1,75 – INTERNET : 1,80 έως 1,90)

  • Ωραίο το 1,65 στο Goal/Goal του Ολυμπιακού σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους γάλλους…

« Main ΣΗΜΕΙΟ » ΜΙΛΑΝ – ΜΑΛΑΓΑ : 1

Καλή ποδοσφαιρική βραδιά και καλή σας επιτυχία… 😉

Συντάκτης | Zogra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;