XDA | Έρχεται το «Πανεπιστήμιο Android»

Στο πλευρό των επίδοξων αυτοδίδακτων προγραμματιστών θέλει να σταθεί η κίνηση των XDA Developers κι έτσι πραγματοποιεί μία πολύ ευγενική κίνηση με το «Πανεπιστήμιο Android».

«Στο XDA σήμερα μπορούμε να βρούμε πολύ χρησίμους οδηγούς, tutorials, και εργαλεία για να μάθουμε προγραμματισμό, όμως λόγω του ότι βρίσκονται διάσπαρτα, είναι λίγο δύσκολο για κάποιον αρχάριο να βρει από που θα ξεκινήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που οδήγησε στη δημιουργία του XDA-University.com, ένα μέρος όπου οποιοσδήποτε θα μπορεί να μάθει πως να αναπτύσσει το Android. Είτε θέλουμε να δούμε πώς θα κάνουμε root μια Android συσκευή, είτε να ξεκινήσουμε πιο σύνθετες προσπάθειες όπως η ανάπτυξη Android από την πηγή, στο “πανεπιστήμιο” αυτό θα βρούμε ότι χρειαζόμαστε. Θα υπάρχει ακόμη και είναι ένα βιβλίο, που θα διατίθεται δωρεάν σε μορφή PDF, για εκείνους που θέλουν να μπουν για τα καλά στα βαθιά», δηλώνουν οι ιθύνοντες του προγράμματος.

Γενικότερος στόχος είναι η ώθηση της ανάπτυξης και η διευκόλυνση των επίδοξων προγραμματιστών να μάθουν και να προοδεύσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;