Καμμένος σε Τσίπρα, έλα να τους ρίξουμε!

Κάλεσμα που φέρνει σε αμήχανη θέση τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Πάνος Καμμάνος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του. Ο αρχηγός τον ΑΝΕΞΕΛ πρότεινε συγκεκριμένα τα δύο κόμματα να παραιτήσουν από κοινού περισσότερους από τους 60 απαιτούμενους Βουλευτές τους και τους επιλαχόντες οιονεί εκλεγμένους ως αντικαταστάτες τους, για να προκηρυχθούν, όπως προβλέπεται, εθνικές εκλογές. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Εμείς κατ’ αρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους…

Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές»!

Αυτά τα ομολογουμένως εντυπωσιακά έχει να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα, γεγονός που σημαίνει ότι θα του χρειαστεί αρκετό καθαρό μυαλό για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;