ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης | Ημερίδα με θέμα

ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης | Ημερίδα με θέμα "Σπουδές & Υποτροφίες στο Εξωτερικό"

Το Γραφείο Διασύνδεσης και η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της ενημέρωσης των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος για τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών τους και τις ευκαιρίες υποτροφιών στο εξωτερικό, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Σπουδές & Υποτροφίες στο Εξωτερικό», την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, ίδια ημέρα και ώρα.

Στην Ημερίδα θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για τις δυνατότητες σπουδών και υποτροφιών στις χώρες που εκπροσωπούν Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι από το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο, το Ίδρυμα Fulbright, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, την DAAD Athens και την Πρεσβεία της Ιαπωνίας.

Επίσης θα παρευρεθεί εκπρόσωπος από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και θα μιλήσει για ευκαιρίες υποτροφιών στο εξωτερικό.

Τέλος, η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ. θα μιλήσει για εργαλεία αναζήτησης μεταπτυχιακών και υποτροφιών και θα πληροφορήσει για τις διαδικασίες υποψηφιότητας.

Για πληροφορίες – διευκρινίσεις απευθυνθείτε στην κα. Μαρία Ιωαννίδου, στέλεχος Γραφείου Διασύνδεσης Α.Τ.Ε.Ι.-Θ., στο τηλέφωνο 2310 013721 καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάντε Like στην ειδική σελίδα του neolaia.gr στο Facebook:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;