Microsoft | Προσφέρει ευκαιρίες σε 300 εκατ. νέους

Η Microsoft ανέλαβε μία διεθνή πρωτοβουλία που εστιάζεται στους νέους σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το  Microsoft YouthSpark το οποίο φιλοδοξεί να δώσει ευκαιρίες σε νέους όσον αφορά στην εκπαίδευση, στη διεύρυνση της επιχειρηματικότητας τους και στην απασχόληση.

Πρόκειται να διαθέσει κονδύλια σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως και που σχετίζονται με δράσεις νέων. Επίσης, θα περιλαμβάνει  το Office 365 για την εκπαίδευση τους παρέχοντας δωρεάν τεχνολογικά εργαλεία καθώς και Skype για να επικοινωνούν οι μαθητές από όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η Microsoft ξεκινάει επίσης μια σειρά από νέα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης:

  • Το “Give for Youth” αποτελεί ένα διεθνές marketplace, που εστιάζει στην εύρεση χρηματοδότησης για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αναπτύσσουν προγράμματα για την υποστήριξη των νέων σε όλο τον κόσμο
  • Το “Microsoft YouthSpark Hub” είναι ένας διαδικτυακός χώρος μέσα στον οποίο το κοινό μπορεί να αναζητήσει και να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, τα προγράμματα και τις πηγές που αφορούν στους νέους και παρέχονται από τη Microsoft και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία
  • Το “Microsoft Innovate for Good”αποτελεί μια διεθνή διαδικτυακή κοινότητα που επιτρέπει στους νέους να συνεργάζονται, να εμπνέονται και να αλληλο-υποστηρίζονται, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προκειμένου να βοηθήσουν τις κοινότητες τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα YouthSpark Hub.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;