Κριτική ταινίας | Brave

Το πολυαναμενόμενο κινούμενο σχέδιο της Pixar επιτέλους έφτασε  στις “οθόνες” μας. Στην ταινία του Mark Andrews συμμετέχουν οι Emma Thompson, Kelly Macdonald, Billy Connolly, Julie Walters και Kevin McKidd.

Λίγα λόγια για την ταινία, η Merida, η βασική ηρωίδα της ταινίας είναι μια πριγκίπισσα διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα παραμύθια, έτσι και το brave δεν είναι ένα συνηθισμένο κινούμενο σχέδιο. Η ιστορία ξεκινάει στην Σκωτία,  στα Highlands όπου η Merida είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τα έθιμα, δηλαδή να παντρευτεί έναν πρίγκηπα που οι γονείς διάλεξαν.

Το μόνο που θέλει η ηρωίδα είναι ένα τόξο, μια ασπίδα και το πιστό της άλογο. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τα έθιμα τα οποία δεν υπηρετεί η Merida θα βρεθεί μπλεγμένη  μέσα σε ένα τρομακτικό ξόρκι.

Με τα εντυπωσιακά εφέ της Pixar, συμβαδίζουν οι πολύ καλά επιλεγμένοι ήρωες οι οποίοι με έξυπνες ατάκες φροντίζουν ακόμα και ένας ενήλικας να μην βαρεθεί. Το Brave είναι μια πολύ όμορφη ιστορία ενός κοριτσιού, το οποίο προσπαθεί να απαλλαχθεί από τα πολλές φορές ανούσια έθιμα της κοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;