Πρόγραμμα Leonardo Da Vinci | 32 θέσεις πρακτικής άσκησης σε 8 χώρες

Πρόγραμμα Leonardo Da Vinci | 32 θέσεις πρακτικής άσκησης σε 8 χώρες

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Kινητικότητας Leonardo Da Vinci, εγκρίθηκε προς υλοποίηση το σχέδιο με κωδικό 2011‐1‐GR1‐LEO02‐06642 σύμφωνα με το οποίο 32 νέοι πτυχιούχοι (απόκτηση βασικού ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών έως 2 έτη) από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) & του εξωτερικού θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία 20 εβδομάδων σε Φορείς (π.χ. Επιχειρήσεις, Ερευνητικά Κέντρα κ.λ.π.) του Εξωτερικού.

Οι εγκεκριμένες θέσεις αφορούν τις παρακάτω χώρες:

  • Γερμανία (10 θέσεις)
  • Ιρλανδία (2 θέσεις)
  • Ουγγαρία (4 θέσεις)
  • Ισπανία (2 θέσεις)
  • Ηνωμένο Βασίλειο (8 θέσεις)
  • Βέλγιο (2 θέσεις)
  • Ρουμανία (2 θέσεις)
  • Ολλανδία (2 θέσεις)

Με την παρούσα ανακοίνωση θα καλυφθούν οι 5 τελευταίες από τις συνολικά 32 θέσεις του εγκεκριμένου σχεδίου στην Ουγγαρία σε συνεργασία με τους φορείς: 1. Mobile Engine Ltd, Budapest, Hungary – εταιρεία του κλάδου έρευνας και τεχνολογίας με ειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών φορητών συσκευών και διεθνές πελατολόγιο (http://www.mobilengine.com)

2. IND Group, Hungary, Budapest and Miskolc – εταιρεία του κλάδου έρευνας και τεχνολογίας με ειδίκευση στην ανάπτυξη εφαρμογών Internet Banking και διεθνές πελατολόγιο (http://www.indgroup.eu/)

3. Színek Világa Alapítvány “World of Colours Foundation for Children”, Budapest, Hungary – ΜΚΟ με αντικείμενο την παροχή φροντίδας προσχολικής αγωγής σε παιδιά 1-7 ετών (http://www.szinekvilaga.com/)

και στο Βέλγιο σε συνεργασία με τον Φορέα:

4. European Union Road Federation, Brussels, Belgium – ευρωπαϊκός ερευνητικός φορέας που εμπλέκεται στην ανάπτυξη των οδικών δικτύων και υποδομών σε ολόκληρη την Ευρώπη (http://www.erf.be/)

Η αναγραφόμενη αμοιβή αφορά στην κάλυψη των ταξιδιωτικών δαπανών και δαπανών διαβίωσης ανά συμμετέχοντα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν, επίσης, ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη, χωρίς δική τους επιβάρυνση. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δικαιολογητικά
Τυποποιημένη Αίτηση. Μπορείτε να την κατεβάσετε: http://pbs.gr, http://career.duth.gr

Βιογραφικό σημείωμα στα ελληνικά με επισυναπτόμενη φωτογραφία υποψηφίου (max. 2 σελίδες)

Βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά με επισυναπτόμενη φωτογραφία υποψηφίου (max. 2 σελίδες)

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 03 Οκτωβρίου 2012

Τονίζεται πως η υποβολή των παραπάνω δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά με αποστολή των παραπάνω εγγράφων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: leonardoduth@gmail.com.

Πληροφορίες από e-dimosio.gr

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάντε Like στην ειδική σελίδα του neolaia.gr στο Facebook:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;