Σπουδές στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Σπουδάζοντας στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ ζεις μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που θα σε οδηγήσει στην επαγγελματική και προσωπική καταξίωση και επιτυχία!

Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε ικανοί να πρωτοπορούμε και να προσφέρουμε προγράμματα σπουδών για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και στόχο την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Η διαρκής έρευνα για νέα επαγγέλματα με μεγάλη διείσδυση στην αγορά εργασίας αλλά και καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, μας έχουν αναδείξει ως το πρώτο ΙΕΚ σε επαγγελματική αποκατάσταση (ανεξάρτητη έρευνα Palmos Analysis)!

Οι επενδύσεις σε υψηλών προδιαγραφών εργαστήρια και εκπαιδευτικές μεθόδους, σε συνδυασμό με ένα άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό, αποτελούν εγγύηση για μια αναβαθμισμένη ποιότητα σπουδών.

Οι κορυφαίες συνεργασίες σε επίπεδο επιχειρήσεων, οργανισμών και προσωπικοτήτων, αποτελούν έναν από τους βασικούς άξονες τις φιλοσοφίας μας και μας ενισχύουν ουσιαστικά, ώστε να μένουμε πιστοί στην εκπαιδευτική μας συνείδηση.

O κάθε ένας από σας είναι για μας μια μοναδική προσωπικότητα με ξεχωριστές ανάγκες και ταλέντα που έχετε ήδη ανακαλύψει ή θα ανακαλύψετε με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας συμβούλων. Στόχος μας είναι όχι μόνο η εκπαιδευτική σας κατάρτιση και επαγγελματική σας ανέλιξη αλλά και η μύησή σας σε έναν δημιουργικό τρόπο σκέψης και θεώρησης που θα σας φανεί χρήσιμος και θα επιδράσει θετικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Όραμά μας είναι όλοι εσείς που θα ανήκετε στον Όμιλο ΔΟΜΗ να αποκτήσετε εκείνα τα εφόδια που θα σας καταστήσουν όχι  μόνο ικανούς αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες στην ειδικότητα που θα επιλέξετε.

Θέλουμε να εκπαιδεύουμε επαγγελματίες με αυτοπεποίθηση, όραμα και φιλοδοξία ικανούς να προάγουν την καινοτομία και την δημιουργικότητα στην κοινωνία. Αποτελούμε και θα αποτελούμε έναν από τους πιο αξιόπιστους φορείς επιλογής για τις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας.

Στοχεύουμε και πετυχαίνουμε πάντα διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που αναδεικνύουν και αποδεικνύουν το άριστο επίπεδο διδασκαλίας και πρακτικής κατάρτισης του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Οι σύμβουλοι εκπαίδευσης αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου ΔΟΜΗ θα είναι πάνα αρωγοί σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής αλλά και της επαγγελματικής σας πορείας εμπνέοντας την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η δική μας ικανοποίηση είναι η δική σας βεβαιότητα ότι επιλέξατε την καλύτερη διαδρομή για να φτάσετε στον στόχο σας.

Τα επαγγελματικά σας όνειρα γίνονται προσωπικοί μας στόχοι!

Στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ θα ανακαλύψετε όλα αυτά που το καθιστούν ισχυρό και άξιο να θεωρείται το καλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα!

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;