Τριανταφυλλόπουλος προς Καψή: «Δεν το πιστεύω ότι έγινες τόσο μ...»

Με αφορμή τη δριμεία κριτική που άσκησε ο Μανώλης Καψής στη Χαρούλα Αλεξίου μετά από τη δημοσίευση των φορολογικών στοιχείων των τραγουδιστών, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος «ξεσπάθωσε» στο twitter.

«Δεν το πιστεύω ότι έγινες τόσο μαλάκας από την τελευταία φορά που σε είδα», αφήνοντας media και followers με το στόμα ανοιχτό. Δικαιολογώντας την αντίδρασή του αυτή ανέφερε τα εξής:

«Η ανάρτηση που έκανα είναι μια απάντηση στα όσα γράφτηκαν στο λογαριασμό του Μανώλη Καψή, ή του όποιου διατηρεί αυτό τον λογαριασμό. Με εξόργισαν όσα έγραψε στο Τwitter του για τη Χαρούλα Αλεξίου που το όνομά της δεν υπήρχε καν στη λίστα των φοροφυγάδων. Με ενόχλησε πουαβασάνιστα πυροβολήθηκε μια σπουδαία καλλιτέχνης που είναι εκτός λίστας. Με ενόχλησε ότι πυροβολήθηκε ένας… γαύρος, την ώρα που δεν πυροβολούνται καρχαρίες».

Να σημειωθεί πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έστειλε και tweet υποστήριξης στο πρόσωπο της Χαρούλας Αλεξίου στο οποίο έγραφε: «Χαρούλα, εάν νοιώθεις σφίξιμο στο στομάχι -όπως έγραψες στο tweet σου- είναι επειδή δεν τους ξέρασες ακόμα. Μόλις το κάνεις θα ανακουφιστείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;