Γιώργος Παπανδρέου | Καθηγητής στο Harvard Kennedy School

Στις τάξεις του Harvard Kennedy School εντάχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου όπως γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα της η Σοσιαλιστική Διεθνής.

Ο ορισμός του εκεί ως  καθηγητή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος  Global Public Leaders Program που χρηματοδοτεί μεταξύ άλλων και η Γιάννα Αγγελοπούλου στόχος του οποίου είναι να επανεντάξει πρώην ηγέτες στη διαδικασία της κοινωνικής προσφοράς και να διατηρήσει το κύρος τους. Το πρόγραμμα αυτό είναι γνωστό δε πως συνεργάζεται με το ίδρυμα Μπιλ Κλίντον με τον οποίο ο Γ. Παπανδρέου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Όπως είχαν τονίσει από κοινού κατά την παρουσίαση τόσο ο πρόεδρος Κλίντον όσο και η κυρία Αγγελοπούλου «είναι σαφής η ανάγκη αξιοποίησης του πολιτικού και διανοητικού κεφαλαίου ανθρώπων, που έχουν ασκήσει ηγεσία στον τόπο τους και έχουν με τη στάση και το έργο τους, τη δράση και τα αποτελέσματά της, σημαντικά προσφέρει. Με πολλούς τρόπους, το κεφάλαιο αυτό είναι πολυτιμότερο από τα χρήματα. Είναι ένα πρόγραμμα, προκειμένου εκλεγμένοι ηγέτες με σημαντική προσωπικότητα να έχουν τη δυνατότητα να υπηρετούν το κοινό καλό από άλλες θέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;