Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος | Ενημερωτικές παρουσιάσεις στην τελική φάση των αιτήσεων

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος | Ενημερωτικές παρουσιάσεις στην τελική φάση των αιτήσεων

Ενημερωτικές συναντήσεις (info sessions) διοργανώνει την Πέμπτη 13 και 20 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Έτσι λοιπόν όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον προσεχή Οκτώβριο, μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ή μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.

Ακόμη οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και θα λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους, σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών.

Δηλώστε συμμετοχή στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502, -520, -528 ή με email στο marketing@ihu.edu.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;