Belgrade Foam Fest 2012

“Belgrade Foam Fest 2012” το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ αφρού έρχεται το Σεπτέμβριο

Το Belgrade Foam Fest διοργανώνει το μεγαλύτερο πάρτι αφρού στην Ευρώπη με περισσότερους από 20 DJs, πάνω από 20.000 συμμετέχοντες που διασκεδάζουν μέσα σε 200.000 hectoliters αφρού.

Αυτό το φαντασμαγορικό stage event θα πραγματοποιηθεί Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου 2012 στην Beogradska Arena στο Βελιγράδι, της Σερβίας για 4η συνεχή χρονιά.

Το θέμα αυτής της χρονιάς είναι εμπνευσμένο από την Εποχή των Παγετώνων. Το όλο concept είναι φαντασμαγορικό αφού η διοργάνωση φιλοξενείται σε σύγχρονο στάδιο του Βελιγραδίου, την Beogradska Arena όπου ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μουσικής , εικόνας και οπτικών εφέ σε συνδυασμό με τα ακροβατικά και τις ζωντανές παραστάσεις με foam pads και foam guns αποτελούν ένα μόνο μέρος του Φεστιβάλ. Οι διοργανωτές θα δημιουργήσουν ένα show χωρίς προηγούμενο και θα κατατάξουν αυτό το event για ακόμη μια φορά σαν μία εκδήλωση που θέτει νέα standards παραγωγής στην Σερβία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

20.000 άνθρωποι όχι μόνο από τη Σερβία αλλά από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν στο Βελιγράδι για να διασκεδάσουν μαζί, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει διασκέδαση δίχως όρια. Το Belgrade Foam Fest υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τα standars σας ως προς τη διασκέδαση. Το Βελιγράδι, γνωστό και ως η πόλη των νέων, κατοικείται από νέους μεταξύ 15 και 44 ετών σε ποσοστό που ξεπερνά το 40 τοις εκατό. Οι κάτοικοι του Βελιγραδίου αγαπούν να μιλούν για το πνεύμα της πόλης. Ανοιχτοί και πάντα έτοιμοι για να διασκεδάσουν, γνωρίζουν τα πάντα για το καλό φαγητό, το καλό κρασί και την καλή μουσική. Γι’αυτό άλλωστε το Βελιγράδι θεωρείται η νούμερο 1 πόλη της διασκέδασης σύμφωνα με το Lonely Planet.

Αυτή τη χρονιά πάνω από 20 DJ’s σε 3 σκηνές θα διασκεδάσουν το κοινό υπό τους ήχους της house, dance και electronic μουσικής. Το lineup αυτού του τεράστιου event περιλαμβάνει ονόματα όπως οι: Alex Gaudino, Kurd Maverick ck, Arno Cost, Darren Emerson, MC Richardo L’Rock, Ralph Good, DJ Playa και ο δικός μας DJ Pantelis. Το party ξεκινά στις 8 μ.μ. και θα κρατήσει 12 ώρες. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 Euro. Για τους επισκέπτες από το εξωτερικό υπάρχει μία διεθνής ομάδα 40 ατόμων από όλη την Ευρώπη, που θα φροντίσει να τους παρέχει πληροφορίες και πακέτα χαμηλού κόστους προκειμένου να απολαύσουν το event στο έπακρο.

Οι προσδοκίες κάθε χρόνο είναι όλο και μεγαλύτερες, τα εφέ είναι όλο και καλύτερα αλλά η ενέργεια και το πάθος του κοινού παραμένει υψηλά σταθερό και αποτελεί την ψυχή, την συνταγή της επιτυχίας του Belgrade Foam Festival! Doors open @ 20.00 a.m , September 1st, Belgrade. Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας επισκεφτείτε το www.tickets.rs/

Σχετικά με το Belgrade Foam Fest

Το Belgrade foam fest είναι το πιο φαντασμαγορικό μουσικό γεγονός του Βελιγραδίου. Δημιουργήθηκε το 2009 και έκτοτε έχει προσελκύσει πάνω από 60 χιλιάδες κόσμο. Οι διοργανωτές είναι περήφανοι που το event βρίσκεται στην κορυφή των foam party ανά τον κόσμο με 18 χιλιάδες άτομα να χορεύουν μέσα σε 20 εκατομμύρια λίτρα αφρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;