1ο International Cyprus Music Festival 2013

Η Κύπρος παρόλη τη μικρή γεωγραφική της έκταση, εντούτοις, έχει να επιδείξει πολύ υψηλές επιδόσεις στον τομέα του πολιτισμού (μουσική, χορό, θέατρο κ.ά.). Άλλωστε, σε κάθε μας βήμα στο νησί, ανακαλύπτουμε κατάλοιπα του αρχαίου και ποικιλόμορφου πολιτιστικού του πλούτου.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την τοπική πολιτιστική δημιουργία, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός μουσικού φεστιβάλ, το οποίο θα επιδιώξει να γίνει θεσμός, αλλά και γέφυρα επικοινωνίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ νέων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, μέσα από έναν κοινό κώδικα. Τον κώδικα της μουσικής δημιουργίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του International Cyprus Music Festival, προκηρύσσει την έναρξη της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχών στο 1ο Ιnternational Cyprus Music Festival.

Δικαίωμα συμμετοχής στο International Cyprus Music Festival, πέραν των υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουν πολίτες από όλες τις χώρες που είναι αναγνωρισμένες από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Στο International Cyprus Music Festival διαγωνίζονται μουσικοί, στιχουργοί και ερμηνευτές, με πρωτότυπα τραγούδια, τα οποία δεν έχουν ακουστεί ποτέ προηγουμένως. Η γλώσσα των τραγουδιών είναι ελεύθερη και η διάρκειά τους θα πρέπει να είναι τρία λεπτά.

Η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο 1ο International Cyprus Music Festival 2013, θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2012.

Στον τελικό που θα γίνει το Μάιο του 2013 θα διαγωνιστούν δώδεκα τραγούδια. Αν οι συμμετοχές είναι περισσότερες από 12, τότε θα γίνει ψηφοφορία μέσα από την ιστοσελίδα του International Cyprus Music Festival, απευθείας από το κοινό.

Όσον αφορά στα βραβεία:  To Πρώτο Βραβείο είναι μια πλήρης υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα συνέχισης, το  Δεύτερο Βραβείο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και το Τρίτο Βραβείο χρηματικό ποσό 500 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τους όρους όσο και για τον τρόπο συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;