Από το σεξουαλικό όργιο στο δικαστήριο!

Αντρόγυνο από τη Φλόριντα συνελήφθη με αδαμιαία περιβολή, μετά από καβγά που προκλήθηκε μεταξύ του ζευγαριού, μετανιώνοντας για το οίκοθεν σεξουαλικό όργιο σεξουαλικό όργιο που είχαν από κοινού οργανώσει!

Η 39χρονη Tina Michelle Norris και ο 56χρονος φίλος της, James Albert Barfield το πρωί της Δευτέρας κάλεσαν στο σπίτι τους τρία άτομα. Η γυναίκα είχε προσκαλέσει δύο άντρες και ο σύζυγός της μία γυναίκα για να κάνουν ομαδικό σεξ, ωστόσο πολύ γρήγορα κυριεύτηκαν από ζήλια και άρχισαν να λογομαχούν και τελικά χτυπούν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με το nydailynews το ζευγάρι ξεκίνησε το όργιο, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία αμέσως μετά άρχισαν οι κλωτσιές και δαγκωματιές μεταξύ Τίνας και Τζέημς. Αποτέλεσμα, σοβαροί τραυματισμοί και ζημιές. Οι τρεις «προσκεκλημένοι» έφυγαν κατά τη διάρκεια της διαμάχης του ζευγαριού, ενώ μετά τη σύλληψη του ζευγαριού η αστυνομία είπε ότι «όταν φτάσαμε στο σημείο η γυναίκα αρνιόταν να ντυθεί, ενώ και οι δύο ήταν γεμάτοι αίματα, πολύ μεθυσμένοι και καθόλου συνεργάσιμοι» και παράλληλα ανήγγειλε ότι μετά από όλα αυτά επίκειται δικαστήριο για τον 56χρονο και την παραλίγο 40άρα σύζυγο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;